VIDEO: Un sofer beat s-a dat in spectacol la sectia de politie

Un tanar din Dej impreuna cu amicul lui, ambii rupti de beti, si-au gasit ca modalitate de distractie aseara plimbatul cu masina. Cu creierii imbibati bine in alcool, cei doi s-au urcat in masina si au pornit la o plimbare prin Cluj, unde au si lovit un taximetru. Soferul sustine ca s-a inteles cu taximetristul caruia i-a dat asigurarea lui, insa patania nu i-a fost invatatura de minte.

S-a urcat din nou la volan si a pornit in viteza spre Dej. Pe centura ocolitoare a municipiului Gherla, soferul s-a apucat de viraje necontrolate si giumbuslucuri pe sosea, fiind de cateva ori in pericol ori sa intre in santul de pe cealalta parte a drumului, ori chiar sa intre sub un camion.

Un alt sofer care se indrepta de la Cluj spre Baia Mare a observat ca tanarul cu BMW inmatriculat in Portugalia conduce haotic, dupa ce era chiar sa-l scoata pe el in decor. A sunat imediat la politie, iar oamenii legii au intervenit la intrarea in Dej, unde l-au oprit pe soferul baut.

Acesta a fost condus la spitalul din Dej pentru a i se recolta probe biologice dupa ce aparatul etilotest indicase o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur in aerul respirat. La spital, tanarul s-a dat in spectacol si a devenit violent, politistii fiind nevoiti sa-l incatuseze si sa-l duca la sectie.

Tragi-comedia nu s-a oprit nici aici. Fara sa constientizeze ce-l paste, tanarul s-a dat in spectacol si la sectia de politie in timp ce oamenii legii ii intocmeau dosarul penal.

Tot aici a ajuns si amicul lui, care s-a dovedit si el la fel de pus pe sotii, incercand chiar sa-si indemne prietenul sa nu semneze declaratiile. Ba mai mult, pasagerul si colegul de pahar al soferului a recurs si la jigniri la adresa oamenilor legii.

Aventura a continuat in strada. Desi nu mai avea permis si era inca vizibil sub influenta bauturilor alcoolice, tanarul s-a urcat iar la volan incercand sa plece spre casa cu masina lovita. Ghinionul lui si norocul celorlalti participanti la trafic a fost ca a ramas fara combustibil, fiind nevoit astfel sa-si lase masina in fata sectiei de politie.

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 12/01/2012, in Regionale and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu