Ceahlaul a scos un punct mare la Targu Jiu

Pandurii Targu Jiu a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu Ceahlaul Piatra Neamt, un meci surprinzator de echilibrat, in care ambele goluri au fost inscrise inainte de pauza. Gorjenii au deschis scorul prin Maxim, Badescu restabilind egalitatea pe contraatac. Repriza secunda a fost la fel de animata ca si prima, insa ocaziile numeroase de gol nu s-au mai transformat in reusite.

Prima repriza a fost una frumoasa, cu un joc alert de ambele parti si destule faze de poarta, dar si surprinzator de echilibrata, desi diferenta dintre cele doua echipe era evidenta, atat ca loc in clasament cat si ca valoare a loturilor.

Gorjenii au inceput meciul in presing, atacand in permanenta in jumatatea adversa. Iar in minutul 21 Pandurii a modificat tabela prin golul reusit de Maxim, dupa ce Villadsen reusise sa pareze in extremis un sut al lui Voiculet.

Odata cu deschiderea scorului, gorjenii au prins si mai mult curaj, in minutele urmatoare Paul Batin, Pintilii si Chiriches aflandu-se in fata lui 2-0, pentru ca pe lista ratangiilor sa se alature inainte de pauza si Cardoso sau Maxim. Elevii lui Grigoras s-au relaxat nepermis in ultimele minut al primei parti si au fost taxati. Ionut Badescu a restabilit egalitatea in minutul 42 cu un lob de senzatie peste Mingote, dupa ce a primit o pasa de exceptie de la Achim.

La fel de alerta a fost si repriza secunda. In incercarea de a se instala iar la conducere, gorjenii au atacat cu tot mai mult avant, ajungand in multe momente sa neglijeze defensiva. De aceste momente au profitat moldovenii, care au fost foarte aproape sa surprinda decisiv pe contraatac.

Ocaziile s-au insirat la cele doua porti, perioadele de dominare si de joc vijelios alternand spectaculos. Grigoras si-a trimis in teren si fiul, dar si pe Lemnaru pentru a intari atacul, dar apararea Ceahlaului a rezistat eroic, iar interventiile fenomenale ale lui Villadsen au pastrat rezultatul de la pauza neschimbat.

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 18/12/2011, in Ceahlaul Piatra Neamt, Fotbal, Liga 1, Pandurii Tg. Jiu and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu