VIDEO: Carambol pe calea ferata la Dej

Doua autocamioane si doua autoturisme au fost implicate in aceasta seara intr-un accident rutier produs la intrarea in Dej dinspre Cluj-Napoca, chiar la trecerea la nivel cu calea ferata.

Un autocamion incarcat cu 20 de tone de gresie nu a incetinit la apropierea de trecerea peste calea ferata, a acrosat din lateral dreapta un autoturism inmatriculat in Bistrita, pe care l-a proiectat pe contrasens intr-un alt autocamion care se oprise pentru a se asigura la trecerea caii ferate. Autocamionul si-a continuat cursa in viteza, a intrat si el pe contrasens unde a acrosat din fata un alt autoturism care se indrepta spre Cluj-Napoca, pentru ca apoi sa se opreasca intr-un stalp de electricitate de pe partea stanga a drumului.

Din fericire nimeni nu a fost ranit serios, doar doua persoane necesitand ingrijiri medicale dupa ce au suferit traumatisme usoare. Un echipaj SMURD si o autospeciala de pompieri au intervenit la locul accidentului. Circulatia nu a fost perturbata decat pentru scurt timp, masinile care mergeau inspre Cluj fiind deviate pe o ruta ocolitoare.

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 17/01/2012, in Regionale and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: