Otelul incheie anul cu o victorie la Galati

Otelul a castigat la limita, scor 1-0, partida de pe teren propriu cu Petrolul Ploiesti si a oferit galatenilor un cadou frumos de sarbatori prin aceasta victorie care aduce echipa campioana aproape de plutonul fruntas din clasament. Singurul gol al meciului a fost marcat de Milan Perendija in prima repriza.

Dupa un prim sfert de ora tacticizat la extrem, cele doua echipe si-au mai dat drumul la joc, iar in minutul 19 Petrolul a avut o prima faza mai periculoasa la sutul lui Mihai Tudor, care a ocolit de putin poarta lui Grahovac.

Dupa un minut, Salageanu a avut o mare ocazie de a inscrie, insa sutul lui cu dreptul de la 25 de metri a trecut la o palma peste transversala. Pana la urma, jocul mai incisiv al Otelului a dat roade in minutul 22. Iorga a centrat puternic din lovitura libera, Milan Perendija s-a inaltat frumos in careu si a prelungit cu capul pe spate pentru 1-0.

A urmat o noua perioada prelungita de joc anost, pentru ca Otelul sa animeze din nou partida cu ocazii la poarta adversa. Marius Pena (34′) a tras din intoarcere frumos, dar nu si cadrat, iar Giurgiu (36′) l-a facut mare pe Bornescu, dupa ce a preluat singur in centrul careului si a tras chiar pe directia portarului.

Repriza a doua a avut un ritm mai alert de joc, in prim plan fiind actiunile ofensive ale galatenilor, mai activi in atac si mai prezenti pe teren. Intrarea lui Paraschiv dupa pauza a adus un plus de incisivitate, constructia Otelului decurgand mai usor in jumatatea adversa.

Insa Filip si apoi Pena n-au nimerit cadrul portii cu suturile din afara careului, pentru ca in minutul 63 Giurgiu sa nu reuseasca sa faca preluarea cum trebuie la o pasa excelenta de la Paraschiv. Tot Giurgiu a fost blocat in ultima clipa de Mihai Tudor in minutul 74, cand mijlocasul galatenilor se pregatea sa inscrie pentru 2-0.

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 18/12/2011, in Fotbal, Liga 1, Otelul Galati, Petrolul Ploiesti and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: