Michael Jackson – In memoriam (VIDEO)

michael-jackson-wallpaper4

Nu pot sa spun ca am fost un fan inrait Michael Jackson. Dar, de mica, ascultam de cate ori aveam ocazia muzica lui. Am avut chiar si cateva casete cu albumele cele mai renumite ale lui Michael.  Trecerea lui in nefiinta m-a intristat si m-a determinat sa cred ca marile genii se sting incet fara sa fie inlocuite.

Apar din ce in ce mai putini oameni care sa aiba cu adevarat ceva de transmis intregii omeniri, care sa provoace isterie oriunde se duc, care sa adune in jurul lor milioane de sustinatori, fani sau simpatizanti. Iar plecarea lui Michael Jackson dintre noi a lasat un mare gol, care nu cred ca va mai fi umplut vreodata.

Ce m-a determinat sa scriu despre Michael nu este mediatizarea excesiva a mortii sale, sau iuresul mediatic care a cuprins de cateva zile intreaga lume. Ci faptul ca exista acum foarte multi oameni care-l regreta, oameni care, pana saptamana trecuta nici macar nu erau interesati de orice avea legatura cu Michael Jackson.

Si unul dintre acesti oameni este chiar mama mea. O femeie la 55 de ani careia nu i-a prea placut muzica niciodata. O femeie ca multe altele de varsta ei care nu stia ce a facut, ce a reprezentat sau ce a realizat Michael in timpul vietii sale. O simpla locuitoare a Romaniei care nu s-a uitat in viata ei decat din greseala pe MTV, sau orice alt post de muzica, si care, odata ajunsa pe frecventa aceea nu a zabovit mai mult de cateva secunde.

O femeie care nu a ascultat niciodata o melodie intreaga cantata de Michael Jackson din simplul motiv ca nu intelegea ce spune. Si ca ea sunt milioane si milioane de persoane, care, daca ar fi inteles mesajul acestor melodii, ar fi stiut sa le aprecieze de la aparitia lor.

Sunt surprinsa, chiar uimita la extrem de pasiunea cu care, de cateva zile, mama mea urmareste posturile TV in cautare de informatii despre viata lui Michael Jackson, in  cautare de melodii ale acestuia care sa fie traduse. N-as fi crezut vreodata ca mama, o femeie care nu indrageste muzica straina, o sa stea trei zile consecutiv sa se uite ore intregi pe MTV sau alte posturi la emisiuni dedicate lui Michael Jackson. Si sa ajunga azi, in ziua inmormantarii regelui muzicii pop, sa planga. Si toate acestea pentru ca, abia dupa moartea artistului, a ajuns si ea sa descopere ce transmitea acesta, sa afle ce inseamna versurile lui si sa inteleaga mesajul transmis de melodiile cantaretului.

Pentru ea si pentru alte milioane de romani ca ea, am cautat melodiile lui Michael Jackson traduse in limba romana. Pentru ca tot o vorba romaneasca spune „mai bine mai tarziu, decat niciodata”. Asa, cei care nu au inteles pana acum de ce este regretat Michael Jackson, vor intelege, poate, acum, cand acesta nu mai este.

UPDATE: Am mai adaugat cateva videoclipuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 07/07/2009, in Blogareala and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 45 comentarii.

  • Sa stiti ca nu Michael canta ,ci Dumnezeu l-a ales ca sa cante prin el,
   A fost binecuvantat cu acest lucru ,- sa fie alesul lui Dumnezeu si sa ii cante piesele.

   Mj muzica si mostenirea ta vor ramane vesnic in inimile noastre.
   TE IUBIM SI NU TE VOM UITA NICIODATA.

   • buna.mie imi place muzica clasica sau cea buna .si recunosc caci michael sa nascut cu un dar minunat,ganditiva ca a fost un om ,si inchipuitiva cit de frumos si minunat este DUMNEZEU caci d la el vine toate!!! cautindul p EL in dar primesti;deagoste,smerenie si intelepciune.fie k BUNUL DUMNEZEU sa aseze sufletul lui unde drepti se odihnesc.

 1. lamialouis

  sal. ai avut o idee super buna sa pui melodiile traduse…este trist ca, desi am 23 de ani, abia acum, dupa moartea lui, am realizat cu adevarat cine a fost Michael Jackson. Este cu atat mai trist cand realizezi ca pretuiesti ceva abia dupa ce dispare…
  Oricum o sa ramana vesnic in sufletele noastre….Nu cred ca va mai trece de acum nici macar o singura zi fara sa il ascult…Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

 2. mi-a placut foarte mult michael jacson.am 32 ani si nu l-am uitat niciodata .decat sa cred ca a murit prefer sa traiesc in universul meu si sa sterg din amintire ziua de 25.06.2009
  va multumesc pentru traducerea versurilor.este pacat ca lumea nu a stiut pana acum cat de bun a fost
  te vom iubi intotdeauna michael jackson

 3. Multumim mult pentru traduceri!! Sper sa intre cat mai multa lume si sa vada DE CE ERA ATAT DE IUBIT Michael!

 4. iti multumesc pt. videoclipurile traduse.Daca ai mai putea traduce cateva din melodiile lui ar fi super.te rog din inima fa asta si iti mai multumesc inca o data. Mj a fost si va ramane in inimile noastre.DUMNEZEU ARE GRIJA DE TINE MICHAEL CA TU NU AI FACUT RAU LA NIMENI NUMAI AI AJUTAT MULTI COPII DE PE PLANETA ASTA ….. TE IUBESC…..

 5. doamne…..deci plang…dc a trebuit sa moara acum…….abia asteptam sa-l vad iar pe scena in iulia
  om ca el nu se va mai naste in aceasta lume
  ma bucur totusi ca sunt contemporan cu el…..
  poate daca am urma toti mesajul p care la transmis el……sa fim mai buni…..sa facem o schimbare incepand cu noi

 6. imi pare rau ca i-am inteles sufletul prea tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.A fost un inger pe pamantul asta blestemat si inuman ,plin de ura ,minciuna si rautate.Doamne ,de ce atatia i-au facut atat de mult rau iar el a avut puterea sa ierte si sa nu urasca ceea ce e un lucru maret si putini sunt care pot face asa ceva.Deci sa nu uitam niciodata mesajul lui”SA FACEM O LUME MAI BUNA”si sa ne ramana in suflet cat timp vom trai bunatate,dragostea si inocenta acestui om minunat .D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca si sper acolo unde e sa fie lumea in care el si-a dorit sa traiasca.Multumesc Michael pt. ca datorita tie m-am schimbat.Te voi iubi intotdeauna.

 7. INGERII NU MOR…/ANGELS DO NOT DIE…Wednesday, July 15, 2009 9:37 PM
  From: This sender is DomainKeys verified”laura bandila” View contact detailsTo: „Chitu Maria”

  On Wed, Jul 15, 2009 at 4:50 PM, Chitu Maria wrote:

  INGERII NU MOR…

  Intr-o zi frumoasa de vara, Dumnezeu privea peste Pamant… A vazut si bune, si rele; si frumoase si urate. A privit… a tot privit si a hotarat. A chemat pe Arhanghelul Mihail si i-a spus ceva la ureche. Si dorinta lui Dumnezeu deveni realitate.
  Pe Pamant s-a coborat un CHIP DUMNEZEESC…. cu un glas INGERESC. Si Dumnezeu a poruncit parintilor sai muritori sa-i dea numele MICHAEL…
  Iar lui Michael, Dumnezeu i-a poruncit sa mearga si sa cante printre muritori, si GLASUL INGERESC a inceput sa fie auzit prin lume. Si de cate ori INGERUL canta, omenirea uita de tot ceea ce era rau. Dupa un timp, rau-voitorii (chiar cei ce se aflau prin preajma INGERULUI MICHAEL) au incercat de nenumarate ori sa-i reduca GLASUL INGERESC la tacere. De fiecare data, Dumnezeu il salva. Si mereu cu ochii in lacrimi si cu sufletul sfasiat de durere pentru ca nimeni nu-l putea intelege, GLASUL INGERESC continua sa transmita muritorilor mesaje de PACE. INGERUL MICHAEL plangea de durere, dar continua sa cante.
  Si intr-o zi de iunie, suparat tare pe omenire, Dumnezeu a hotarat sa-si cheme LA EL GLASUL INGERESC.
  Si inima hartuita si rapusa de durere a INGERULUI MICHAEL s-a incapatanat sa mai bata, iar GLASUL INGERESC nu s-a mai auzit…
  Atunci omenirea a inceput sa-l caute, sa-l strige, sa-l implore sa mai ramana putin. INGERUL MICHAEL, suflet nobil si iertator ar mai fi vrut sa mai zaboveasca putin… Dar DUMNEZEU a vrut sa dea o lectie si o pilda omenirii.
  …L-a pus usor in palma sa si a chemat pe toti ceilalti INGERI sa-l ocroteasca…
  … INGERUL MICHAEL sleit de puteri si rapus de oboseala ultimului cantec, si-a inclinat capul, a zambit multumit ca-si implinise menirea cu care fusese harazit si a adormit… PUTIN…
  Atunci cand va fi odihnit pe deplin si numai daca vom fi mai buni, poate DUMNEZEU se va milostivi de noi SI NI-L VA TRIMITE INAPOI…
  Pana atunci DUMNEZEU IL TINE IN PALMA MAINII SALE, IAR INGERII IL VOR OCROTI MEREU….
  SOMN USOR SI VISE PLACUTE, INGERE MICHAEL si-ti multumesc in numele intregii omeniri pentru tot ceea ce ai facut pe Pamant. Si tot in numele omenirii, te rog ne iarta pacatele savarsite fata de tine…
  SI EL NE-A IERTAT… SI DOARME…
  … PENTRU CA INGERII NU MOR!!!…..
  … NUMAI NOI, DE DORUL LOR!!!…
  –––––––––––––––––––––––––––

  ANGELS DO NOT DIE…

  On a beautiful summer day, God watched over the Earth … He saw good and bad, and ugly and beautiful. He looked … looked again and again and decided. He called the Archangel Michael and told him under the rose. And God’s desire comes true.
  Descended to Earth like divine image…. Angel with a voice. And God commanded his eartling parents to give him the name MICHAEL …
  And God has commanded Michael, to go and play among eart-borns, and the voice of an angel has started to be heard by the world. And how many times playing Angel, the world forget all that was bad. After a while, bad enemies (even those who were around Angel MICHAEL), have tried many times to reduce him to silence the ANGEL VOICE. Each time, God save it. And always with tears in my eyes and soul torn with pain that no one could understand, ANGEL VOICE continues to transmit in world, messages of PEACE. ANGEL MICHAEL cry of pain, but continue to play.
  And one day in June, angry hard on mankind, God decided to recall home the VOICE of ANGEL.
  And the heart harassed and baleful of the ANGEL MICHAEL was stubborn to beat, and VOICE of the ANGEL not heard anymore
  When mankind began to seek him, call him, begging him to stay little. ANGEL MICHAEL, forgiving and noble soul would have wanted was a little late … But God wanted to give a lesson and an example of mankind.
  … The set was easy in the palm and called on all the other Angels to protect him …
  … MICHAEL ANGEL end power and fatigue down the last song, and-tilt head, smiled a satisfied and the fulfillment of which was intended and intend to sleep .. Little …
  When will be fully rested and only if we will be better, may God be merciful new AND IL SEND YOU BACK …
  Until then GOD YOU IL IN PALM HIS HAND,his hand, AND ANGELS WILL ALWAYS DEFEND…
  Sleep tight and Sweet Dreams, Angels MICHAEL and thank you on behalf of the entire mankind for all way did you do on Earth. And all in the name of humanity, please forgive our sins committed against you …
  AND HE FORGET US … AND SLEEPING …
  … Because Angels !!!….. NO DIED!!!…
  … ONLY WE, … BY LOVE FOR THEY!!!…

  Acesta este mesajul meu de PACE, INTELEPCIUNE, IERTARE, si-l repet, chiar daca ar fi pentru intreaga mea viata. Multumesc.

 8. sal.eu am 12 ani si pana in data de 25.06.2009 nu auzisem prea multe despre EL. mi s-a intamplat k si mamei tale, suzeam vreo mel de-a lui si skimbam,spunand k nu-mi place.
  imi pare rau k l-am descoperit akm.
  a fost un om ft bun,kre a iubit oamenii,copiii.
  sper sa fie fericit unde este.
  WE WILL NEVER FORGET YOU,MICHAEL!

 9. A FOST UN INGER PE MAPAMOND A IUBIT COPII NATURA LUPTIND CONTRA SARACIEI NEA FACUT PE NOI OAMENII SA FIM MAI BUNI SA NE INTELEGEM INDIFERENT DE CULOAREA PIELI . A MURIT O STEA DAR SA NASCUT O LEGENDA M I C H A E L J A C K S O N

 10. Multumesc Miki, pentru link

 11. Pentru mai multe clipuri cu piese traduse in romana , asa ca si primele patru postate aici (care sunt ale mele) puteti accesa site-ul http://www.youtube.com/user/burtlily
  Sper sa va placa si bineinteles : R.I.P. Michael ! We love you!

 12. Puteti viziona videoclipuri subtitrate in romana cu Michael la adresa :
  http://www.youtube.com/user/burtlily

 13. a fost este si va fi cel mai bun r.i.p mj

 14. draga irina scrie beat it michael jackson versuri traduse in limba romana si acolo vei gasi mai multe melodii traduse.

 15. te iubesc natural te voi iubi spiritual atunci cand va veni momentul o sa-ti spun ceva!
  _for you_

 16. intradevar a fost special!!!!!!

 17. te iubesc michael!!!!

 18. Il iubesc enorm pe Michael Jackson ! Muzicile lui vor ramane mereu tuturor…Domnul sa-l odihneasca.

 19. Sunteti niste cretini ca nu postati intervuil cu michael jackson de la neverland !!!!!!!!!!!!!!!

 20. Cel Mai frumos a scris Maria bravo!! si cretina esti tu rucsi Michael a fost un om inegalabil eu am 12 ani si am aflat de el cu doar 2 luni inainte sa moara pana atunci am crezut ca e demodat.Ma bucur ca mai sunt si oameni interesati de adevaratele talente. OUR LOVE IS WITH YOU MICHAEL

 21. Sa incercam sa-i ducem mesajele mai departe in toata lumea sa nu-l uitam niciodata te iubesc michael

 22. DE MIC TE-AM PLACUT DESI TE-AM CUNOSCUT CAND AI MURIT DAR SI ASA TU ESTI NR1 SI NR1 VEI RAMANE Y LOVE MICHAEL HACKSON!

 23. TU ERAI CEL MAI BUN MADONA ERA MINCIUNA TU NE-AI FACUT NISTE OAMENI SUFLETISTI NU MERITAI SOARTA ASTA TEAS LUA DE SOT DACA ASFI MI MARE SI AI FI VIU BINE ANTELES

 24. ghindaru genoveva

  a fost este si va fi unic.pacat este ca noi muritorii de rand nu am stiut sa pretuim si sa iubim cu adevarat un geniu

  • draga maria,ceia c tu ai scris este fff frumos,dar nu inteleg cuvìntul ZEII ,beee ,ai vorbit bine d DUMNEZEU dar nu uita ca zeii nu eczista in sensul,este UNUL singur DUMNEZEU!!!!! iartama dar cred ca te inseli ,mj era unic aparte muzica…era el michael jachson. si fiecare sil inchipue la modul sau,si mie imi place mult mj, dar sa nu uitam ca si noi suntem foarte importanti in fata lui DUMNEZEU iar noi toti ne nastem cu un dar, si atunci cìnd ne creem un idol, afara d DUMNEZEU ,ne pierdem …in sensul nu mai suntem noi ci incercam sa ajungem ca acea prs fara ca noi sa o cunoastem in profunditate,si uitam d harul nostru si asa ne creiem o confuzie. ,lucrurile bune si frumoase si folositoare sufletului se pot copia, cu siguranta!!!! IARTAMA te rog . mi-am zis parerea.

 25. te iubesc michael din toata inima.pentru mine tu nu ai murit.traiesti prin muzica incomparabila,prin dansul tau.

 26. ZEII NU MOR!… (ETERNUL TRIBUT)
  DRAGI PRIETENI DE PRETUTINDENI,

  Acum, în Ajun de Mare Sărbătoare, permiteţi-mi să vă rog să ne unim gîndurile într-unul singur, GÂND DE SLAVĂ, pe care să-l închinăm BUCURIEI de a avea ŞANSA IERTĂRII.

  … Şi astfel, să fim pregătiţi ORICÂND să putem răspunde PREZENT întrebării:

  WILL YOU BE THERE?! (VEI FI ACOLO?!)

  OPRIŢI-VĂ, DECI, O CLIPĂ!..

  RIDICAŢI PRIVIREA CĂTRE CER ŞI LĂSAŢI SUFLETUL SĂ ASCULTE ACEASTĂ MELODIE DUMNEZEIASCĂ, PENTRU A SE HRĂNI CU LINIŞTE, PACE, ÎNŢELEPCIUNE, IERTARE…

  … ŞI „MARELE HAR” SĂ VĂ POARTE PAŞII PE CALEA CĂTRE LUMINĂ.

  IAR DACĂ PĂCATELE SUNT MULTE ŞI GRELE, ŞI SIMŢIŢI NEVOIA SĂ VĂ PLECAŢI GENUNCHII ŞI SĂ VĂ ÎMPREUNAŢI MÂINILE ÎN SEMN DE RUGĂCIUNE, SĂ O FACEŢI SINCER ŞI CU INIMA DESCHISĂ.
  …DUMNEZEU NE VREA COPIII LUI, INDIFERENT DIN CE COLŢ AL LUMII AM VENI, SAU CE LIMBĂ AM VORBI.

  PENTRU CĂ…

  DUMNEZEU LUCREAZĂ PENTRU OAMENI PRIN OAMENI.

  … Şi înzestraţi cu CREDINŢĂ…şi înarmaţi cu ÎNŢELEPCIUNE,SĂ „URCĂM PAS CU PAS” CELE 9 TREPTE ALE „HARULUI DIVIN”.

  De mă iubeşti, atunci, fii pavăză şi vamă
  Şi spune cu tărie un ADEVĂR nespus
  Şi soră-mi fii, sau frate, iubită. Poate Mamă!…
  Dar mai presus de toate, vorbeşte-mi de IISUS!

  … PRIN EXEMPLUL LUI, SĂ LEPĂDĂM, UNUL CÂTE UNUL, PĂCATELE LUMEŞTI ŞI SĂ NE ÎMBRĂCĂM CU PURITATE.

  TREAPTA I:

  SE AUD GLASURI ÎNGEREŞTI IAR PACEA DIVINĂ NE ÎNFĂŞOARĂ TRUPURILE, OCROTINDU-LE:

  TREAPTA A II-A:

  …ŞI ARMELE SĂ TACĂ!… ŞI TOBELE VESTEASCĂ „NOII ZORI”. IAR PANA SĂ SCRIE ETERNITATEA!…

  TREAPTA A III-A:

  BUCURIA ŞI BUNĂTATEA SĂ FACĂ ÎNCONJURUL LUMII:

  TREAPTA A – IV -A

  E O TREAPTĂ SPRE LUMINĂ. DRUMUL ESTE OBOSITOR, DAR VOINŢA NE VINE ÎN AJUTOR:

  TREAPTA A – IV – A

  VOCEA E TUNET… DAR MERGEM MAI DEPARTE. PĂCATELE-S MAI PUŢINE, DAR CĂPĂTĂM, ÎN SCHIMB, PUTERE…

  TREAPTA A VI -A:

  SUNTEM ISPITIŢI SĂ PRIVIM ÎNAPOI!… DAR HOTĂRÎREA ÎŞI FACE LOC ÎNTR-UN COLŢIŞOR AL INIMII!… ŞI URCĂM TREAPTA URMĂTOARE.

  TREAPTA A VII – A:

  CELE ŞAPTE CERURI NI SE DESCHID. SUNTEM APROAPE DE CAPĂT. IUBIREA, DRAGOSTEA, ÎNŢELEPCIUNEA VIN SĂ MAI SPELE DIN PĂCATE ŞI SĂ ÎNTREGEASCĂ DIVINUL DIN NOI. SĂ LE PURTĂM CU CINSTE ŞI PIOŞENIE.

  TREAPTA A VIII – A:

  SUNTEM APROAPE DE LUMINĂ. SĂ AVEM CURAJUL SĂ PRIVIM PESTE PĂMÎNT… SĂ-I VEDEM RĂNILE PE CARE I LE-AM PRICINUIT PRIN INCONŞTIENŢA NOASTRĂ. SĂ AVEM CURAJUL SĂ NE RECUNOAŞTEM ŞI ACEST MARE PĂCAT PRIN CĂINŢĂ. SĂ ADUCEM O RUGĂ PENTRU A NE RECĂPĂTA BUNĂTATEA ŞI IERTAREA. ŞI SĂ MAI AVEM CURAJUL SĂ NE PRIVIM PROPRIILE RĂNI, FĂCUTE ORI DE CÎTE ORI AM DORIT SĂ RĂNIM UN SEMEN. DAR MAI ALES, SĂ AVEM CURAJUL SĂ NE OPRIM SĂ FIM SATANICI.

  AŞA CUM SUNTEM ÎNDEMNAŢI ÎN PILDA „IUBEŞTE-ŢI APROAPELE, CA PE TINE ÎNSUŢI!”…

  ŞI CÎT ADEVĂR

  NUMAI AŞA NE PUTEM ÎNĂLŢA SPIRITUL.

  TREAPTA A IX-A:

  LA ULTIMA TREAPTĂ AJUNG NUMAI ACEIA CARE „AU URCAT CU SMERENIE ŞI IERTARE GOLGOTA”, PURTÎNDU-ŞI CU DEMNITATE CRUCEA. EI SUNT ALEŞII DOMNULUI. EI SUNT PAZNICI DIVINI. ŞI NE DĂRUIESC DRAGOSTE… ŞI IERTARE… ŞI NE PRIVESC CU ÎNGĂDUINŢĂ. ŞI SE ROAGĂ PTR IERTAREA PĂCATELOR NOASTRE. ŞI NU-I MAI ATING PIETRELE!… ŞI NU-I MAI DOR VORBELE!… ŞI NU MAI VOR BOGĂŢII!…

  DE CE?

  PENTRU CĂ TOATE ACESTEA NU SUNT DECÂT DEŞERTĂCIUNI ALE LUTULUI.

  ŞI DE-AR MAI FI, TOTUŞI CEVA CARE SĂ LE ÎNGREUNEZE ARIPILE, NELĂĂSÂNDU-I SĂ SE DESPRINDĂ, ACEST „CEVA” SUNT DOAR LACRIMILE SINCERE ŞI PLINE DE DURERE…

  ALE CUI?

  ALE CELOR CARE SUFERĂ CU ADEVĂRAT.
  ………………………..
  ŞI PENTRU CA ZBORUL SĂ LE FIE LIN, IAR CERCUL SĂ SE POATĂ ÎNCHIDE, AR TREBUI CA SECUREA RĂZBOIULUI SĂ FIE BINE ÎNGROPATĂ, ZÎMBETUL SĂ IA LOCUL LACRIMILOR,IAR ISTORIA PĂMÎNTULUI SĂ-ŞI ÎNTOARCĂ O NOUĂ FILĂ, CĂTRE UN MÂINE FĂRĂ SUFERINŢĂ …
  IAR ACELORA PE CARE ÎI IUBIM SĂ NU LE MAI GREŞIM, UCIGÂNDU-LE VISUL.

  ŞI PĂCĂTUINDU-LE ÎNCĂ O DATĂ. SĂ NU-I MAI ŢINEM LEGAŢI DE PĂMÂNT CU EGOISMUL IUBIRII NOASTRE. ŞI SĂ LE DĂM LIBERTATEA SPRE LUMINĂ CA SĂ NE POATĂ SPUNE ÎMPĂCAŢI:

  „ŞI DACĂ TOATE S-OR PLINI
  ŞI TOATE-OR FI LA LOCUL LOR
  SĂ NU MAI PLECI PE CĂI PUSTII.
  SĂ NU MAI SPU NICICÂND „MI-E DOR!”

  SĂ ÎNVĂŢĂM, DECI, SĂ LE ACORDĂM IUBIRE, RESPECTÂNDU-LE HARUL.
  DE CE?

  PENTRU CĂ… ZEII NU MOR!..

  ……………………………………..
  CU SINCERĂ PRIETENIE, maria c.

  P.S. TOŢI ACEIA CARE AŢI AVUT RĂBDARE SĂ CITIŢI PÎNĂ LA CAPĂT, MULŢUMESC!

 27. te ador pentru mine tu ica nu ai murit.Inca ascult melodiile tale si le voi asculta pentru totdeauna.Te admir te voi admira mereu pentru totdeauna.Esti cel mai tare!!!!!!!!!!!!!!!! il ador!!!!!alti nici nu stiu ce pierd…..ha!daca ar fi ascultat si ar fi inteles ce spune cred ca ar inebunii!!!!!!!

 28. cool cool il ador

 29. Te iubesc Michael

 30. Un inger a coborit din cer , zboara ,se roaga pentru noi si de acolo de sus el ne trimite un zimbet blind oraza de soare calda ca inima lui .Michael ne zimbeste Paste fericit va doresc tuturor

 31. mistooo!!!

 32. michael ….DUMNEZEU SA TE MILUIASCA ,SI TE FACA VREDNIC DE VESNICA LUI IMPARATIE!!! odihnestete in pace,

 33. Michael te iubim mult, nu ne mai intereseaza ce barfesc ziarele si suntem din ce in ce mai multi beliv-eri. Stiu ca nu este prea tarziu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: