U Cluj n-a reusit sa inscrie la Sibiu

Vointa Sibiu si Universitatea Cluj s-au anihilat reciproc in meciul de pe stadionul de langa Cibin, niciuna dintre cele doua echipe nereusind sa inscrie. Meciul a oferit fotbal putin si nu foarte multe faze de poarta, Vointa reusind sa tina poarta inchisa in fata echipei de pe locul 4.

Dupa un prim sfert de ora controlat usor de gazde, prima ocazie reala de gol a venit in minutul 18 din partea Universitatii. Pele a pasat excelent pe jos in careu la Cojocnean, insa acesta n-a gasit spatiul portii adverse din pozitie ideala. Doua minute mai tarziu, acelasi Cojocnean a trecut pe langa deschiderea scorului, sutand mult peste poarta de la doar cativa metri distanta. Szukala si apoi Tony au trimis si ei pe langa poarta adversa in minutele urmatoare, pe fondul unui joc in crestere al clujenilor.

Meciul a intrat apoi intr-o perioada linistita, caracterizata de lipsa de idei a celor doua echipe in ofensiva. Abia in apropierea pauzei le-a venit inspiratia jucatorilor, insa Tony pentru Universitatea si Bunea sau Nicolae Grigore pentru Vointa, nu au reusit sa ameninte serios cele doua porti.

Iulian Popa a semnat primele suturi la poarta ale reprizei secunde, doua executii care n-au produs emotii la poarta lui Matache, pentru ca de cealalta parte Marinescu sa trimita pe langa poarta din centrarea lui Tony, dupa ce doi jucatori au clujenilor au facut schimb de pozitii si sarcini ofensive.

In minutul 69 sibienii au cerut u hent la portarul advers, dupa ce Matache a iesit mult din poarta si a boxat mingea din afara careului, insa nici asistentul si nici Alexandru Deaconu nu au observat faza. Cu 10 minute inainte de final a venit si cea mai mare ocazie de gol a meciului, la o faza in care Miron a iesit total neinspirat pe o centrare si Tony a reluat spre poarta goala. Apostol si-a salvat insa echipa respingand din careul mic cu capul. In prelungiri, Szukala putea aduce in extremis victoria clujenilor, dar a reluat cu capul peste poarta o centrare din corner.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 03/12/2011, in Fotbal, Liga 1, U Cluj, Vointa Sibiu and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: