VIDEO: Doi poliţişti dejeni bătuţi de patronul unui bar

Doi poliţişti din Dej au fost bătuţi în această dimineaţă de patronul unui bar din localitate. Cei doi poliţişti au fost chemaţi să intervină la un alt local din Dej pentru a scoate afară câţiva clienţi care nu doreau să plece din bar deşi trecuse ora închiderii. Unul dintre poliţişti a ajuns cu capul spart la spital.

Poliţiştii au fost solicitaţi de personalul unui local din Dej, care nu reuşea să închidă barul pentru că unii clienţi nu voiau să plece acasă. Ajunşi la 5 dimineaţa în localul cu pricina, cei doi poliţişti au intrat în conflict cu patronul unui alt bar din Dej, care s-a arătat recalcitrant şi nu voia să iasă afară. După câteva îmbrânceli în incinta barului, întregul scandal s-a mutat în stradă.

Aici, oamenii legii au întâmpinat rezistenţă din partea clientului nemulţumit că nu mai poate să stea în bar. S-a ajuns la schimburi dure de replici şi în momentul când cei doi poliţişti încercau să-l imobilizeze pe recalcitrant, unul dintre ei a fost lovit cu o sticlă în cap. După lupte dure între cele trei persoane, scandalagiul a fost până la urmă încătuşat, în timp ce unul dintre poliţişti s-a ales cu mai multe lovituri şi uniforma de serviciu ruptă, iar celălalt poliţist, mai grav, cu capul spart.

După investigaţiile medicale de la Dej, poliţistul a fost transportat la secţia de neuro-chirurgie a spitalului din Cluj, pentru a face analize amănunţite. Scandalagiul a fost dus la secţia de poliţie din Dej, unde a primit mandat de reţinere pentru 24 de ore. Cazul a fost preluat imediat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej, procurorii urmând să propună reţinerea acestuia pentru 29 de zile.

La această oră se efectuează încă audieri la Parchetul Dej, mai mulţi martori fiind chestionaţi cu privire la cele întâmplate. Judecătorii urmează în această seară să decidă dacă acuzatul va rămâne în arest pentru 29 de zile sau va fi judecat în stare de libertate. Acesta este recidivist, în urmă cu câţiva ani fiind condamnat într-un alt caz cu vătămări corporale grave, iar dacă va fi găsit vinovat riscă cel puţin 4,5 ani de închisoare.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 25/11/2011, in Regionale and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: