Pedofil de 51 de ani reţinut de poliţisti după ce a violat o fată de 13 ani

O fată de 13 ani din Dej a fost violată de un bărbat de aproximativ 50 de ani sub un pod de peste Someş. Bărbatul era vecin al familiei fetei, iar în ultima perioadă a tot încercat să o ademenească pe minoră să întreţină raporturi sexuale cu el.

Văzând că fata îl tot refuză, după ce mai mult de două săptămâni a încercat să o convingă să întreţină raporturi sexuale cu el, bărbatul a trecut la fapte mai violente. A urmărit-o pe fată în zorii zilei în timp ce aceasta se ducea la şcoală, a acostat-o pe digul râului Someş, şi sub ameninţarea că o bate şi apoi o aruncă în apele îngheţate ale Someşului, a dus-o cu forţa sub un pod unde a violat-o. După ce şi-a terminat treaba, bărbatul a lăsat-o pe fată să zacă în ger sub pod şi a plecat.

Speriată de moarte şi rănită, fata a fugit acasă la părinţi povestindu-le ce a păţit. Tatăl fetei s-a dus imediat la poliţie şi l-a reclamat pe violator, acesta fiind reţinut în scurt timp de poliţiştii dejeni.

Vecinii celor doi, dintr-un cartier de rromi ai Dejului, s-au arătat îngroziţi de cele întâmplate, mai ales pentru că bărbatul nu a mai avut niciodată probleme cu legea şi era considerat om bătrân la locul lui.

Fata a fost dusă de părinţi la spitalul din Dej pentru investigaţii, unde a primit îngrijiri medicale, însă nu a rămas internată, preferând să se întoarcă acasă în sânul familiei.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi a fost prezentat Parchetului Cluj cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii au decis însă ca acesta să fie judecat în stare de libertate, având doar interdicţia de a părăsi localitatea. Pedofilul se va întoarce astfel acasă, şi va locui în continuare la doar câţiva metri distanţă de louinţa minorei pe care a violat-o.

Reclame

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 23/11/2011, in Regionale and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: