A spart geamul maşinii şi a furat o geantă cu bani

Ziua în amiaza mare pe o stradă intens circulată din centrul municipiului Dej un hoţ a spart geamul din spate al unei maşini şi a furat o geantă cu 160 de milioane de lei vechi. Păgubita era un agent al unui lanţ de magazine de mezeluri, care în fiecare săptămână colecta sumele încasate din magazinele firmei.

Femeia crede că cel care a jefuit-o ştia cu ce se ocupă şi că a urmărit-o mai mult timp până s-a decis să dea lovitura. Angajata producătorului de mezeluri  spune că în fiecare săptămână urmează cam aceeaşi rută în localităţile unde firma are magazine. De aici femeia colectează sumele încasate pentru a le depune apoi în contul societăţii. La Dej, femeia a parcat în faţa magazinului şi a intrat în alimentară, unde a stat doar câteva minute. Când a ieşit afară şi a ajuns la maşină a văzut geamul din stânga spate spart  şi geanta cu bani lipsă. Deşi strada este una intens circulată, nimeni nu a văzut şi nu a auzit nimic.

Poliţiştii dejeni cred că cel care a furat geanta cu aproape 160 de milioane de lei vechi ştia rutina femeii şi că a urmărit momentul prielnic când poate ataca. Probabil hoţul a stat la pândă, a aşteptat ca femeia să intre în magazin, spărgând apoi geamul maşinii cu o bujie. A luat geanta cu banii şi s-a făcut nevăzut.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 20/10/2011, in Regionale and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. Numai un idiot putea lasa geanta cu bani in masina. Nu lasati banii pe mana idiotilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: