Steaua n-a reusit sa inscrie in poarta Sportului

Sportul Studentesc a rezistat excelent in fata Stelei, obtinand un rezultat de egalitate pe teren propriu fara sa primeasca gol. Steaua a avut o prima repriza buna, in care a avut numeroase ocazii de gol si chiar si o bara, insa in repriza secunda nu i-a iesit nimic, apararea excelenta a studentilor mentinand tabela intacta.

Steaua a dominat copios prima repriza, insa Andrei Popescu nu a putut invins pana la pauza, cu toate ca ros-albastrii au avut numeroase ocazii de a inscrie. Raul Rusescu, Mihai Costea sau Cristi Tanase s-au aflat de mai multe ori in fata deschiderii scorului, Rusescu avand chiar si o bara in minutul 30.

Daca in prima jumatate a meciului Steaua a avut ocazii in serie la poarta lui Popescu, repriza secunda a adus acelasi joc de posesie insistenta a Stelei, insa fara atatea ocazii. Studentii lui Multescu si-au betonat apararea, au inchis foarte bine spatiile de patrundere si nu au permis stelistilor sa se apropie de poarta.

Reclame

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 25/09/2011, in Fotbal, Liga 1, Sportul Studentesc, Steaua and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. Eu cred ca jucatorii vor sa-l dea jos pe Levy. E doar o parere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: