Petrolul s-a impus la Chiajna

Fara sa forteze prea mult, Petrolul Ploiesti s-a impus cu 2-0 la Chiajna in fata unei echipe a Concordiei care a dominat copios jocul. Ploiestenii au marcat de doua ori la primele doua suturi spre poarta adversa, prin Komazec in prima repriza si Vali Negru in cea de-a doua.

Concordia a impus ritmul de joc inca din start, avand mai mult posesia, initiativa si incisivitatea la poarta adversa. Cu toate acestea, cei care au scuturat plasa portii adverse au fost ploiestenii, in minutul 11 Komazec marcand la prima faza de poarta a Petrolului.

Chiajna nu si-a pierdut curajul si a continuat sa preseze autoritar in jumatatea adversa, controland jocul atat in zona mediana cat si pe laterale. Insa ocaziile de gol nu au fost multe pentru elevii lui Laurentiu Dinita, poarta lui Zandeli fiind amenintata doar de cateva ori, la suturile lui Vlad Munteanu, Mihalcea sau Salem.

In aceeasi nota a continuat meciul si in repriza secunda, cu cei din Chiajna la carma jocului. Sorin Pana, introdus la pauza, si Alin Stoica au amenintat iar poarta lui Zandeli, dar ca si in prima repriza golul a venit la poarta lui Nita. De aceasta data Vali Negru a fost autorul unei actiuni superbe, dupa ce a ramas pe picioare in banda stanga la un atac al adversarilor, a patruns in viteza spre poarta si a finalizat cu un sut magnific de la 20 de metri.

Victoras Catarama a fost apoi de doua ori in fata lui 3-0 pentru Petrolul, insa in prima faza a cazut usor in careu in duel cu Bozga incercand sa obtina penalty, pentru ca apoi sa suteze peste poarta din pozitie excelenta. De cealalta parte, gazdele au mai incercat de cateva ori sa revina in meci cu suturi de la distanta, insa au pierdut treptat din forta si concentrare si s-au resemnat cu gandul infrangerii.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 29/08/2011, in Concordia Chiajna, Fotbal, Liga 1, Petrolul Ploiesti and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: