Cronicuta unui altfel de meci: Davizii si Goliatii

Un meci de fotbal amical pe teren sintetic nu se poate numi in adevaratul sens al cuvantului meci. Este mai degraba o intalnire prieteneasca, in care oponentii sunt mai mult amici decat adversari, in care au ocazia sa se cunoasca mai bine si sa lege relatii mai stranse. Iar cand aceasta partida se joaca intre o echipa de sportivi, pe de o parte, si o trupa de suporteri ai lor, pe de cealalta parte, denumirea de meci dispare total din peisaj.

Sezonul voleibalistic 2010-2011 a tras de mult cortina. Mai avem putin si deschidem portile pentru sezonul 2011-2012, dar pana atunci, voleibalistii de la Unirea Dej si suporterii lor au reinnodat relatiile care i-au facut atat de uniti pe parcursul sezonului precedent. Si cum se putea face mai bine acest lucru decat la un mic amical de fotbal pe teren sintetic. De ce nu volei, va intrebati? Pentru ca e clar care sunt specialistii in domeniu dintre cele doua parti.

Fotbal, deci, pe sintetic, chiar langa stadion. In echipament liber ales, uniristii dejeni cu Filip in poarta (din cand in cand), Dumitrache si Dascalu pe la mijloc, Cristudor si Calin in atac. In veste reflectorizante, de cealalta parte a liniei de mijloc au luat loc cuminti „Niste Dejeni”, cu Radu in poarta, Richard, Jitca, Raul, Alex si Tudor in atac/aparare si surpriza! tanarul nostru coleg de la Dejeanul, Razvan (tradatorul) in tabara voleibalistilor. Asta pentru a da o mana de ajutor in aparare uniristilor, care au avut un om in minus.

Si incepura meciul. Mai timizi, mai obostiti dupa o zi istovitoare de canicula, si-au dat incet drumul la joc. Aproape de miezul noptii, cu o mana de fani devotati in tribune si mii de tantari in jur, cele doua tabere au dat pe teren ce-au avut mai bun. Bineinteles, mai mult au dat voleibalistii, doar nu degeaba sunt sportivi de performanta. Scorul final? Nimeni nu-l mai stie exact. Oricum diferenta n-a fost asa mare in favoarea Unirii Dej, 3-4 goluri in plus pe care oricum nimeni nu le pune la suflet.

Continuarea articolului pe dejeanul.ro

 

Reclame

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 27/08/2011, in Sporturi regionale and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: