CFR a castigat greu cu Uzbekistan. Sougou – omul meciului

CFR Cluj a castigat cu 1-0 partida amicala cu nationala Uzbekistanului, un meci dominat aproape in intregime de formatia din Gruia. Sougou, Ronny si Bastos au fost cei mai buni jucatori ai lui Jorge Costa, insa golul victoriei a fost inscris de Rada in repriza secunda.

Cu Sougou aflat in mare forma, CFR a inceput in forta meciul cu nationala Uzbekistanului, actiunile de atac ale elevilor lui Jorge Costa facand ravagii, mai ales in banda dreapta. Aici Sougou a facut ce-a vrut cu adversarii, viteza lui incredibila, pasele si centrarile lansate in careu dand batai de cap uzbecilor.

Insa atat Sougou, cat si Bastos, Kapetanos sau Ronny au avut ca principal adversar portarul uzbecilor. Victor Mochalov a facut miracole intre buturi, portarul respingand suturi clare de gol de parca ar fi fost simple pase. Cele mai multe ocazii de gol ale ardelenilor au purtat semnatura lui Sougou, senegalezul fiind scos din sarite de interventiile salvatoare ale portarului advers.

Scenariul nu s-a schimbat nici in repriza secunda, desi ritmul de joc a mai scazut. Aparatorii Uzbekistanului au intervenit in dese randuri in ultima clipa pentru a respinge mingea de la picioarele atacantilor clujeni, iar mingile care au trecut de defensiva au fost respinse de Mochalov.

Pana la urma, inevitabilul s-a produs in minutul 72, in urma unui corner de pe stanga. Centrarea a ajus deasupra liniei careului mic, unde Ionut Rada s-a inaltat cu un cap peste intreg grupul de jucatori si a reluat spre coltul din dreapta, invingandu-l pe Mochalov.

Deschiderea scorului a provocat o relaxare prea mare in tabara feroviarilor, jocul suferind o brusca transformare. Uzbecii au impins tot mai mult actiunile spre poarta lui Nuno Claro, portarul CFR-ului fiind solicitat in ultimele 10 minute mai mult decat in restul partidei. Dar poarta clujenilor n-a fost amenintata serios si jocul s-a incheiat cu victoria meritata a ardelenilor.

Reclame

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 11/07/2011, in CFR Cluj, Fotbal and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: