Vasluiul a Spart(ak) Moscova

FC Vaslui a castigat de o maniere spectaculoasa meciul amical cu Spartak Moscova, o partida plina de evenimente si faze spectacol. Scorul la bare a fost 3-1 in favoarea rusilor, insa tabela indica la finalul meciuklui 3-0 pentru Vaslui, la goluri.

Vasluienii au dat tonul ocaziilor de gol inca din minutul 5, Wesley reluand cu capul la mica distanta de poarta centrarea lui Adailton din corner. Apoi jocul spectaculos s-a mutat la poarta lui Cerniauskas, portarul moldovenilor avand serioase dificultati la suturile lui Ari.

Minutul 23 a adus prima bara a meciului, Ari sutand de la marginea careului in bara din dreapta lui Cerniauskas. Dupa trei minute Vasluiul a fost salvat iar de bara, acum transversala stand in calea golului rusilor.

Trupa lui Hizo a bifat si ea o bara in minutul 28, sutul lui Adailton din dreapta careului intalnind bara din stanga. Dupa inca o ocazie uriasa a lui Ari, Adailton a scapat pe contraatac in banda dreapta, a patruns in careu si a fost usor agatat de un adversar imediat ce a patruns in suprafata de pedeapsa.

Arbitrul a acordat penalty, iar Wesley a transformat de la punctul cu var. Nici aceasta faza n-a fost scutita de emotii, sutul lui Wesley pe sus, lovind mai intai transversala inainte de a intra in poarta.

Repriza secunda rusii au inceput la fel de bine jocul, insa cei care au punctat au fost tot vasluienii. Intrat la pauza in locul lui Gladstone, Raul Costin a inscris dupa un sfert de ora de la reluarea jocului cu un sut fabulos de la 30 de metri, mingea fiind deviata cu spatele de Temwanjera.

S-a facut 3-0 in minutul 69, cand Adailton a pasat magnific in care la intalnire pentru Temwanjera, iar atacantul din Zimbabwe a sutat din apropiere sub transversala.

Ghinionul moscovitilor a continuat, Spartak avand inca o bara cu mai putin de un sfert de ora inainte de final. De aceasta data Wellington s-a aflat la finalizare, sutul sau spre coltul lung intalnind bara din dreapta.

Reclame

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 10/07/2011, in FC Vaslui, Fotbal and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: