Otelul a incheiat cu o remiza campania de amicale

Otelul Galati a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de verificare disputata in compania belgienilor de la Lokeren, echipa care si-a prezentat oficial lotul cu ocazia acestui amical. Otelul a avut o prima repriza foarte slaba, insa in repriza secunda a echilibrat jocul, dar si scorul de pe tabela.

Otelul a jucat dezamagitor in prima repriza, permitand adversarilor sa domine copios in majoritatea timpului jocul la mijlocul terenului. Lokeren a deschis scorul inca din minutul 9 prin Taravel, in urma unei lovituri libere la care apararea galateana s-a dovedit aeriana. Tot cu capul in nori au parut otelarii si in minutele urmatoare, cand Maric a fost si el aproape de gol in urma unei faze fixe.

Desi a fost un meci amical si chiar un meci in care belgienii au facut prezentarea oficiala a lotului in fata suporterilor, partida nu a fost lipsita de tensiuni, mai multe faulturi dure dand nastere unor conflicte intre jucatori. Cornel Rapa chiar a fost eliminat la jumatatea reprizei, insa la insistentele galatenilor arbitrul i-a permis jucatorului Otelului sa continue jocul. Pana la pauza, belgienii au mai avut cateva ocazii de gol, in timp ce elevii lui Dorinel Munteanu se intreceau in greseli stupide in aparare.

Repriza secunda a aratat o alta fata a campioanei Romaniei. Cu patru schimbari efectuate, Otelul a avut o alta atitudine in joc dupa pauza, iar la trei minute de la reluarea jocului Marius Pena a restabilit egalitatea printr-un sut magnific din marginea careului.

Pana la final, Otelul s-a mentinut la fel de periculoasa in jumatatea adversa, intrarile lui Pena si Frunza la pauza modificand aproape complet jocul galatenilor, demonstrand zicala ca atacul este cea mai buna aparare. Tinand fazele de joc mai mult in jumatatea adversa, campionii Romaniei au reusit sa tina jocul cat mai departe de poarta lui Grahovac, care n-a mai fost solicitat ca in prima repriza.

Reclame

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 09/07/2011, in Fotbal, Otelul Galati and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: