Cum sa atragi cititori prin titluri

Site-ul Prosport a dat azi „lovitura”, fiind singurul site din Romania care anunta ca Poli Timisoara poate juca in Liga 1 din sezonul urmator.

Celelalte site-uri de sport din tara s-au rezumat la a prezenta adevarul, si anume ca apelurile depuse de cele trei echipe romanesti la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) au fost acceptate, printre acestea aflandu-se si echipa timisoreana.

Prosportul insa a sarit peste termene de judecata, audieri si apeluri direct la sentinta finala. Cu litere de-o schioapa pe site-ul Prosport scrie ca timisorenii „Pot juca in Liga 1”. De aici sa intelegem ca doar timisorenii „pot juca” sau si Gloria Bistrita si FC Bihor, celelalte doua echipe care au depus apeluri la TAS?

Pana la urma, adevarul este ca doar dosarele celor trei echipe au fost acceptate la TAS si ca respectivele cazuri vor fi judecate in regim de urgenta in 13 si 14 iulie, urmand ca o decizie finala sa fie data pana la inceperea noului sezon, prima etapa fiind programata in 22 iulie.

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 08/07/2011, in FC Timisoara, Fotbal, Gloria Bistrita, Liga 1, mass-media and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: