Rapid a invins campioana Poloniei

Rapid s-a impus cu 2-0 in amicalul cu Wisla Cracovia, golurile giulestenilor fiind marcate de Stefan Grigorie si Mihai Roman in prima repriza. Roman a fost cel mai bun om al rapidistilor in prima jumatate, cu un gol si-o pasa de gol, in timp ce Dani Coman a fost cel mai bun jucator in repriza secunda, cand a rezistat eroic la ocaziile mari ale polonezilor.

Rapidistii au deschis scorul destul de repede, in minutul 13 Stefan Grigorie marcand cu un sut din prima din pasa lui Mihai Roman, cel mai bun jucator al primei reprize.

Mijlocasul  l-a servit si pe Herea excelent in minutul 33, insa lovitura de cap a atacantului a trecut peste poarta. Pana la urma, Mihai Roman, a luat atacul in propriile maini si, cu cateva secunde inainte de pauza, a stat bine pe picioare in fata adversarilor, a patruns perpendicular si a trimis mingea in plasa din 14 metri.

Polonezii au inceput mai bine repriza secunda, Dani Coman fiind intrebuintat serios in doua faze de atac ale campioanei Poloniei. De cealalta parte, o lovitura libera executata de Cipri Deac si un sut superb de pe picioare al lui Roman au reprezentat cele mai importante faze ofensive ale giulestenilor in startul partii a doua.

Jocul a continuat sub dominarea tot mai apasatoare a polonezilor, Wisla Cracovia trecandu-si in cont inca trei uriase ocazii de gol. La doua dintre ele a intervenit iar Dani Coman salvator, portarul Rapidului fiind cel mai bun jucator al reprizei secunde.

Rapid a inceput meciul cu: Dani Coman, Vali Cretu, Marcos Antonio, Ovidiu Burca, Vladimir Bozovic, Mihai Roman, Dan Alexa, Stefan Grigorie, Ovidiu Herea, Sabrin Sburlea, Cassio Vargas. In repriza secunda au mai intrat Apostol, Oros, Deac, Pancu, Ezequias si Grigore.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 06/07/2011, in Fotbal, Rapid and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: