Vasluiul a jucat de la egal la egal cu vice-campioana Cehiei

Vice-campioana Romaniei, FC Vaslui, a terminat la egalitate meciul amical disputat in compania celor de la Sparta Praga, locul 2 la finalul sezonului in Cehia. Scorul a fost deschis de Sparta din penalty in prima repriza, egalarea venind de la Razvan Neagu in startul partii secunde.

Moldovenii au avut un inceput de meci bun, cu cateva ocazii de gol ale lui Wesley, Gerlem sau Temwanjera. Insa cu trecerea timpului, vasluienii au cedat tot mai mult teren si le-au permis cehilor sa echilibreze raportul posesiei.

Desi Vasluiul a fost echipa responsabila cu ocaziile, Sparta Praga a fost cea care a deschis scorul. Milanov a comis un hent in careu, arbitrul a vazut si a acordat penalty, iar Pavelka l-a invins pe Cerniauskas in minutul 37.

Presiunea cehilor la poarta vasluiana s-a intensificat, in timp ce atacul moldovenilor a devenit inexistent, odata ce Wesley a disparut total din joc. Drept pedeapsa, Viorel Hizo l-a trimis pe Razvan Neagu in teren in locul lui Wesley cu doar cateva secunde inainte de finalul primei reprize.

Partea secunda putea debuta cu un nou penalty pentru Sparta, dar de aceasta data arbitrul a lasat jocul sa continue dupa ce acelasi Milanov isi faultase adversarul in careu. La 10 minute distanta Vasluiul a restabilit egalitatea prin Razvan Neagu, care a fost servit excelent de un adversar in careul cehilor si a inscris fara probleme pentru 1-1.

Vasluiul a inceput meciul cu: Cerniauskas, Jovanovic, Costin, Papp, Pavlovic, Canu, Gerlem, Adailton, Temwanjera, Milanov, Wesley. In repriza secunda au mai intrat: Luca, Gladstone, Neagu, Buhaescu, Milisavljevic, Hugo Luz, Annang.

Reclame

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 05/07/2011, in FC Vaslui, Fotbal and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: