Vasluienii au inceput cu victorie seria de amicale din Austria

Vasluiul lui Hizo a invins cu 4-2 pe Manisaspor, echipa care a terminat pe 10 sezonul in Turcia. Golurile moldovenilor au fost inscrise de Wesley de doua ori, Gabriel Canu si Gheorghiu.

Scorul a fost deschis in minutul 12, in urma unei faze de generic a moldovenilor. Adailton a centrat de pe dreapta, Neagu a deviat splendid cu calcaiul din sritura pana la Wesley, care a inscris cu un sut sec din cativa metri.

Dupa doar 8 minute turcii au restabilit egalitatea prin Akaminko. Acesta a fost scapat din marcaj in pozitie centrala, la o lovitura de colt si l-a invins fara probleme pe Cerniauskas.

Insa Wesley nu s-a lasat si a dus iar Vasluiul in avantaj in minutul 26, dupa ce a obtinut o lovitura libera de pe stanga. Golul 100% brazilian a fost realizat din centrarea lui Gerlem si devierea cu capul a lui Wesley.

La cinci minute de la startul reprizei secunde s-a facut 3-1 pentru Vasui, dupa ce Gheorghiu a centrat din corner si Gabi Canu a trimis cu capul in plasa. Insa cateva minute mai tarziu, Kahe a fost gasit nepermis de liber de o centrare de pe dreapta si a redus iar din diferenta. Scorul final a fost stabilit in minutul 84 de Gheorghiu. Acesta a profitat de o respingere gresita a portarului advers si a inscris din marginea careului mic.

Vasluiul a inceput meciul cu: Cerniauskas, Gladstone, Neagu, Zmeu, Adailton, Balace, Milanov, Pavlovic, Farkas, Gerlem, Wesley. In repriza secunda au mai intrat: Mihai Luca, Jovanovic, Papp, Buhaescu, Milisavljevic, Annang, Temwanjera, Gheorghiu si Canu.

Reclame

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 03/07/2011, in FC Vaslui, Fotbal and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: