Prima infrangere pentru Poli in Austria

Poli Timisoara a pierdut la limita partida amicala disputata cu Neftchi Baku din Azerbaidjan. Azerii au inscris singurul gol al meciului prin Mpenza in minutul 66, dupa ce banatenilor le-au fost refuzate doua penalty-uri. Cand in sfarsit s-a acordat penalty pentru Poli, Rocha a ratat.

Banatenii au avut un joc bun de posesie in prima repriza si au bifat si cateva faze de poarta prin Popa, Goga de doua ori si Curtean, care putea sa scoata si un penalty in minutul 12. Insa arbitrul intalnirii a lasat jocul sa continue.

La fel a procedat centralul si la 10 minute de la startul reprizei secunde, cand Tames a fost faultat in careul advers. Nici un sfert de ora mai tarziu Nikolic si Tames au trecut pe langa deschiderea scorului in aceeasi faza, la ambele suturi portarul azerilor intervenind salvator.

Din Minutul 66 tabela s-a modificat, dar doar in dreptul azerilor, dupa ce Mpenza a inscris cu un sut din interiorul careului. Imediat Timisoara a declansat asaltul asupra careului advers, intensificand presiunea la poarta lui Neftchi Baku.

Portarul azerilor a facut miracole intre buturi la actiunile de atac finalizate de Tames, Ricketts sau Goga. Goalkeeper-ul a ghicit chiar si coltul la un penalty obtinut de Nikolic si executat de Rocha. Pana la final, Goga si Ricketts au mai avut doua sanse de a marca, insa meciul s-a incheiat fara ca banatenii sa reuseasca sa inscrie.

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 03/07/2011, in FC Timisoara, Fotbal and tagged , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: