Otelul a facut 0-0 cu Litex Lovech

Campioana Romaniei, Otelul Galati, a terminat la egalitate, scor 0-0, partida amicala disputata cu Litex Lovech, campioana Bulgariei. Meciul a fost extrem de tacticizat si lipsit de ocazii de gol pentru galateni.

Otelul a jucat destul de curajos in prima repriza, insa bulgarii au avut superioritate la capitolul posesie, dar si la incisivitate, fiind mai activi in preajma careului galatean. Sergiu Costin a semnat singura ocazie mai clara de gol a otelarilor in prima jumatate a meciului, cand, cu cateva minute inainte de pauza a reluat peste poarta o centrare din corner.

Neagu a fost cel care a semnat prima ocazie de gol a Otelului din repriza secunda, sutul acestuia din pasa lui Chavez fiind retinut de portarul lui Litex. Viglianti i-a incercat si el reflexele portarului advers la o lovitura libera, acestea fiind cele mai importante faze de poarta ale galatenilor in repriza secunda. Litex a avut o mare ocazie de gol cu cateva minute inainte de final, cand Grahovac a fost depasit de un adversar, dar Perendija a scos salvator de pe linia portii.

Dorinel Munteanu i-a trimis in teren din primul minut pe Grahovac – Rapa, Perendija, Costin, Ilie – Neagu, Giurgiu – Iorga, Ibeh, Bus – Paraschiv. In repriza secunda au mai intrat Chavez, Frunza, Viglianti, Pena, Antal si Progni, jucator aflat in probe la Otelul.

Reclame

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 01/07/2011, in Fotbal, Otelul Galati and tagged , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: