Victorie categorica pentru Dinamo la primul amical

Dinamo s-a impus cu 4-0 in primul meci amical disputat in aceasta vara in compania echipei din Kosovo, FK Trepca. Dragos Grigore de doua ori si Ionel Danciulescu au marcat in prima repriza, ultimul gol fiind marcat de Elis Bakaj in minutul 50.

De doar 12 minute au avut nevoie dinamovistii ca sa deschida scorul in fata kosovarilor de la Trepca, invinsi in urma cu trei zile si de U Cluj cu 1-0. Catalin Munteanu a centrat din lovitura libera pana la Dragos Grigore, a carui lovitura de cap a modificat pentru prima data tabela.

Dupa un joc combinativ frumos si o dominare totala a jocului, dinamovistii si-au majorat avantajul prin sutul imparabil expediat de Ionel Danciulescu din marginea careului in minutul 31. La doar 5 minute distanta, Dragos Grigore a reusit dubla dupa ce a marcat tot in urma unei pase de la Catalin Munteanu.

In prima repriza a trimis mingea in ate si Liviu Ganea, dar golul nu a fost validat din cauza unei semnalizari de la margine a unui offside. S-a facut totusi 4-0 la cateva minute de la inceputul reprizei secunde, dupa ce Liviu Ciobotariu a schimbat intreaga echipa cu exceptia portarului. Elis Bakaj a inscris in minutul 50 cu un sut la bara din stanga.

Pana la final kosovarii au mai echilibrat disputa, in timp ce dinamovistii au renuntat tot mai mult la a pune presiune in jumatatea adversa. Singurul eveniment mai important din finalul meciului a fost accidentarea portarului de la Trepca la o  actiune de atac care l-a avut pe Marius Alexe in prim-plan.

Dinamo a inceput meciul cu: Curca – Craciun, Dragos Grigore, Cosmin Moti, Zie Diabate – Patrascu, Margaritescu – Chiacu, Danciulescu, Catalin Munteanu – Liviu Ganea. Dinamo in repriza secunda: Balgradean, Barboianu, Gaman, Raul Crisan, Pulhac-Cazacu, Kone, Bakaj, Musat-Tucudean, Alexe. Au mai intrat RAphael Stanescu si Naumovski.

Reclame

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 27/06/2011, in Dinamo, Fotbal and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: