U Cluj a terminat la egalitate amicalul cu Dinamo Dresda

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, scor 4-4, partida amicala disputata in Austria cu echipa germana de liga secunda, Dinamo Dresda.

Scorul a fost deschis de nemti prin Mirza dupa doar noua minte de joc, insa Tony a restabilit egalitatea in minutul 24. Pana la finalul primei reprize jocul a fost destul de echilibrat, insa plasele celor doua porti nu au mai fost deranjate.

Repriza secunda a inceput excelent pentru clujeni, Claudiu Niculescu ducand „U” in avantaj cu un gol marcat in minutul 60. Alex Pacurar a majorat avantajul sepcilor rosii dupa numai 7 minute din penalty, insa nemtii au revenit in joc pe final. Mai intai a redus din diferenta Bajram in minutul 70, pentru ca dupa cinci minute Drombo Amper sa restabileasca egalitatea pe tabela.

Bogdan Ungurusan a inscris in minutul 86 ceea ce se parea a fi golul victoriei, insa George Busca a deviat mingea in propria-i poarta in prelungiri si a anulat al doilea succes al clujenilor in Austria.

U Cluj a inceput meciul cu: Marius Popa – Achim, Szukala, Balde, Bazzi – Castro,  Marinescu, Bostina, Adrian Cristea – Tony, Machado.

Reclame

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 27/06/2011, in Fotbal, Sporturi regionale, U Cluj and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: