S-au furat placutele de bronz de pe Muzeul Dej

Placutele de bronz pe cladirea Muzeului Municipal Dej au disparut in noaptea de luni spre marti, lipsa lor fiind observata de muzeograful Constantin Albinetz, cel care este si responsabilul institutiei dejene. Acesta a anuntat imediat politia, insa Primaria Municipiului Dej a fost anuntata abia a doua zi.


Administratorul muzeului dejean a reactionat extrem de nervos la aparitia jurnalistilor in apropierea cladirii institutiei. Daca in prima faza a refuzat sa dea orice declaratie cu privire la acest incident, Constantin Albinetz si-a pierdut firea si s-a rastit la jurnalisti, provocand un scandal din nimic tocmai in timp ce ii acuza pe reprezentantii presei ca urmaresc doar stirile de scandal.


Pentru a afla ce s-a intamplat de fapt cu cele doua placute de bronz care reprezentau denumirea si sigla muzeului din Dej, ne-am adresat primarului dejean. Costan Morar s-a declarat surprins de reactia celui care administreaza activitatea Muzeului Municipal Dej. In timpul interviului acordat de primarul dejean, in biroul acestuia si-a facut aparitia si Constantin Albinetz, chemat fiind la ordin de edilul sef. In fata primarului, tonul muzeografului s-a schimbat brusc, acceptand pana la urma sa dea declaratii presei despre cele intamplate cu placutele de bronz disparute de pe fatada cladirii muzeului.

 

Reclame

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 25/06/2011, in Regionale and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: