Tatu si Levy au debutat cu victorie la Steaua

Sub comanda lui Roni Levy, aflat la primul meci pe banca Stelei, ros-albastrii au castigat primul amical al verii cu Zestafoni prin golul inscris de Tatu, aflat si el la primul meci pentru Steaua.

In compania campioanei Georgiei, Zestafoni, Steaua a aratat un joc ofensiv, combinativ, desi absentele din lot si numarul mare al noilor veniti au facut ca relatiile de joc sa nu fie sudate. Steaua a avut mai multe ocazii de gol in prima repriza, dar si doua bare prin Bilasco si Martinovic. Dupa o ocazie a lui Raul Rusescu in minutul 38, o alta noua achizitie a Stelei, Leandor Tatu a marcat in minutul 42 primul sau gol in tricoul ros-albastru.

Repriza secunda a fost mult mai echilibrata. Georgienii au reusit sa tina mai mult mingea, sa urce de mai multe ori spre poarta lui Razvan Stanca, insa ocaziile de gol la poarta Stelei au lipsit. Nici elevii lui Roni Levy nu si-au mai creat sanse de a majora scorul pana la final.

Steaua a inceput cu urmatoarea formula: Stanca – Martinovici, Galamaz, Iliev, Lupu – Popa, Bicfalvi – Nicolita, Rusescu, Tatu – Bilasco. Pe parcurs au mai intrat in meci Bajenaru, Mihai Costea, Albu, Bejan, Tosca, Muzac, Cojocaru, Geraldo, Vaduva si Lazar.

Reclame

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 23/06/2011, in Fotbal, Steaua and tagged , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: