Baie de goluri a CFR-ului cu o echipa de liga a patra din Austria

CFR Cluj a invins cu 16-0 echipa austriaca Sportklub Bischofshofen, opt goluri fiind marcate doar in prima repriza. Negrut si Sougou au reusit fiecare cate un hattrick in repriza a doua, Bastos si Bud reusind sa inscrie si ei cate doua goluri.

Daca FC Timisoara a invins cu 15-0 in campania de amicale din vara trecuta echipa austriaca Sportklub Bischofshofen, CFR Cluj a decis in acest an sa depaseasca acest record in primul amical al clujenilor sub conducerea lui Jorge Costa.

De opt ori au trimis mingea in poarta adversa ardelenii pana la pauza. Felice Piccolo a deschis scorul in minutul 10, ardelenii luand o pauza scurta de 10 minute inainte de a da drumul seriei de goluri. Apoi Bastos (20′), Nicoara (22′), Cadu (24′), Bud (32′), Bastos (38′), iar Bud (39′) si Batin in ultimul minut al primei reprize au stabilit scorul la pauza.

Jorge Costa a schimbat intreaga echipa pentru a doua repriza, insa nici aceasta noua asezare si formula de joc nu a menajat poarta adversa si tabela. Intr-o serie infernala de suturi la poarta, pana la fluierul de final, ardelenii au ciuruit poarta austriecilor de liga a patra.

Nou-transferatul Sougou a deschis balul dupa pauza, cu un gol marcat la doar 3 minute de la reluare. Apoi nuno Diogo (58′), iar Sougou (63′), Negrut de doua ori (64′ si 68′), iar Sougou (73′) si din nou Negrut (81′) au facut ca scorul sa depaseasca recordul timisorenilor de anul trecut.

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 23/06/2011, in CFR Cluj, Fotbal, Sporturi regionale and tagged , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un comentariu