Trei jucatori pusi pe liber la U Cluj

Foto: universitateacluj.ro

Prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial, Universitatea Cluj a facut publice numele primilor trei jucatori care vor parasi lotul „sepcilor rosii” in aceasta vara. Doi fundasi si un mjlocas au fost anuntati ca trebuie sa-si caute alte echipe pentru sezonul urmator.

„FC Universitatea Cluj nu se va mai baza din sezonul viitor pe serviciile jucatorilor Daniel Munteanu, Nicola Ascoli si Afonso Delgado. Conducerea clubului le multumeste pentru munca depusa la clubul nostru si le ureaza succes in continuare.”, se arata in comunicatul postat pe site-ul „sepcilor rosii”.

Cea mai importanta plecare se pare ca este cea a mijlocasului spaniol Roberto Afonso Delgado, care a jucat in 28 de meciuri pentru U Cluj in acest sezon, fiind titular in majoritatea meciurilor din tur. Delgado a venit la „U” in vara anului trecut de la FC Vaslui si a marcat de doua ori pentru echipa clujeana.

Ceilalti doi jucatori la care Ionut Badea a renuntat sunt fundasii Daniel Munteanu si Nicola Ascoli. Aparatorul roman a jucat in 18 meciuri pentru Universitatea in acest sezon, in timp ce italianul a avut doar 5 prezente in teren in tricoul alb-negrilor.

Pe lista disponibilizatilor de la Universitatea Cluj se pare ca se afla si mijlocasul Vasile Gheorghe, fundasul francez Habib Balde sau portarul Ionut Bosneag, insa aceste plecari nu sunt confirmate oficial.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 30/05/2011, in Fotbal, Sporturi regionale, U Cluj and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: