Pandurii s-a impus clar la Craiova

Pandurii Tg. Jiu s-a impus cu 2-0 in deplasare la Craiova, in fata unei echipe haotice a Universitatii. Pentru gorjeni a marcat Stromajer in finalul primei reprize si Lemnaru in mitanul secund, al doilea gol fiind inscris dintr-o pozitie nesemnalizata de offside. Victoria oaspetilor nu poate fi insa contestata, chiar daca un gol a fost neregulamentar.

La primul meci al lui Laurentiu Reghecampf pe banca, Universitatea Craiova a infruntat echipa vecina, atat geografic, cat mai ales in clasament, unde craiovenii erau sub linia rosie, iar Pandurii deasupra liniei care delimiteaza zona retrogradarii.

Pentru ambele echipe o victorie insemna asigurarea unei anumite stari de liniste in ceea ce priveste retrogradarea. De aceea meciul a fost si unul foarte viu disputat.

Craiova a avut mai mult initiativa in prima repriza, fiind si echipa care a creat mai multe faze de poarta. Gangioveanu a dat startul suturilor periculoase in minutul 8 cand a trimis peste poarta. Apoi David Lopes a trimis tot peste poarta cu capul in urma unui corner. Subotic a aparut si el de doua ori la finalizare, dar nici el nu a reusit sa cadreze sutul pe poarta lui Mingote.

Pandurii au echilibrat jocul la jumatatea primei reprize si au inceput sa preseze tot mai mult prin Lemnaru si Stromajer. Lemnaru a semnat prima mare ocazie a gorjenilor in minutul 27, cand a reluat putin peste poarta o centrare de la colt. Pe urma gazdele au avut alte doua ocazii de a deschide scorul, prin Gangioveanu si Prepelita.

Cand toata lumea astepta intrarea la vestiare, Pandurii au dat prima lovitura. Cardoso a centrat perfect de pe stanga, i-a pus mingea pe cap lui Stromajer, care a reluat in plasa din mijlocul careului, dupa ce a fost scapat din marcaj de Dorel Stoica.

Laurentiu Reghecampf a riscat la pauza si l-a trimis in teren pe atacantul Vlad Bujor, in locul fundasului Busu. Bujor putea da lovitura la prima faza de atac, insa a ratat din doar trei metri. La 10 minute de la startul partii secunde noul tehnician al Craiovei l-a aruncat in lupta si pe Florin Costea, in locul fratelui sau. Insa s-a pacalit, Mihai Costea fiind mult mai periculos decat Florin.

La cateva minute de la schimbare, oaspetii si-au majorat avantajul prin golul inscris de Lemnaru, insa acesta fusese in pozitie de offside in momentul pasei de la Nistor. Dar Robert Dumitru a validat golul, nefiind avertizat de arbitrul asistent despre pozitia neregulamentara a atacantului imprumutat de la Universitatea Cluj.

Pana la final, ambele echipe si-au mai creat ocazii de a inscrie, mai multe apartinand tot gorjenilor, care au avut o mai buna claritate in joc. Craiova a intrat tot mai mult in criza de timp si a inceput sa greseasca mai des, nereusind sa inscrie macar un gol de onoare.

Reclame

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 07/04/2011, in Fotbal, Liga 1, Pandurii Tg. Jiu, U Craiova and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: