Surpriza la Tg. Mures: FCM invinge Otelul

FCM Tg. Mures a castigat la limita partida de pe teren propriu cu Otelul Galati, singurul gol al meciului fiind inscris in repriza secunda de Diego Ruiz, trimis in teren de Ioan Ovidiu Sabau dupa pauza.

Didi a avut prima ocazie de gol, in primele minute trimitand din pozitie ideala pe directia poartarului Grahovac. Replica a venit de la Antal, care in minutul 21 a scapat singur cu portarul in careu, insa a sutat din cativa metri mult peste poarta. Vasilache si apoi Didi i-au incercat iar reflexele lui Grahovac, pentru ca Zaharia sa rateze incredibil deschiderea scorului cu patru minute inainte de pauza.

Dupa startul partii secunde, Ioan Ovidiu Sabau l-a trimis in teren pe Diego Ruiz in locul lui Zaharia, pentru a aduce si mai multa viteza in faza ofensiva. Miscarea s-a dovedit a fi extrem de inspirata, tocmai Ruiz fiind cel care a dus la deschiderea scorului. Atacantul a fost lansat excelent in adancime de Florin Dan, a ajuns in careu fata in fata cu Grahovac, si a inscris cu un sut in diagoanala pe jos, la bara din stanga.

In loc sa mentina presiunea crescuta asupra careului galatean, Sabau si-a retras echipa in aparare, intarind defensiva prin introducerea lui Lucian Munteanu in locul lui Didi, unul dintre cei mai periculosi jucatori ai gazdelor. Asta dupa ce Dorinel Munteanu trimisese deja in teren doi jucatori cu profil ofensiv, pe Viglianti si Laurentiu Bus.

Asaltul a devenit total in careul lui Stetca, unde galatenii au incercat poarta adversa din toate pozitiile. Insa Antal, Paraschiv sau Rapa au ratat pe rand golul egalizator si meciul s-a incheiat cu victoria gazdelor, spre bucuria unui stadion plin care a asistat la infrangerea liderului clasamentului.

FCM Târgu Mures: 30. Stetca – 15. Rus, 33. Fernandes, 17. Iencsi, 32. Topici – 83. Vasilache, 19. Fl. Dan, 90. Issa Ba, 6. Astafei (23. D. Matei ’86) – 10. Didi (28. Munteanu ’72), 80. Zaharia (9. Ruiz ’54). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

Otelul Galati: 12. Grahovaci – 3. Râpa, 18. Costin, 30. Perendija, 23. Salageanu – 26. Neagu (37. Viglianti ’67), 29. Giurgiu – 8. Antal (19. Punosevaci ’82), 10. Paraschiv, 14. Ilie (17. Bus ’70) – 27. Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonase galbene: Astafei ’31, Didi ’71 / S.Ilie ’62, Râpa ’65

Arbitri: Alexandru Deaconu – Szekely Zoltan, Eduard Ungureanu – Lucian Rusandu.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 12/03/2011, in FCM Tg. Mures, Fotbal, Liga 1, Otelul Galati and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: