Iencsi aduce victoria pentru FCM Tg Mures la Urziceni

FCM Tg. Mures a obtinut o victorie importanta in deplasare la Urziceni, invingand Unirea cu 1-0 prin reusita lui Adrian Iencsi din prima repriza. Ialomitenii au ramas in inferioritate numerica pe final de meci, dupa ce Epaminonda Nicu a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene.

In cautare disperata de puncte, avand in vedere situatia grea din clasament, Unirea Urziceni si FCM Tg. Mures au inceput in forta meciul. Oaspetii au avut un plus la capitolul incisivitate, atacand mai mult si, in consecinta, reusind sa-si creeze mai multe ocazii.

Iar la nici un sfet de ora de la fluierul de start, ardelenii au reusit deschiderea scorului prin Adrian Iencsi. Cernea a gafat decisiv la o centrare din lovitura libera de pe dreapta, a scapat mingea din maini, iar Adrian Iencsi, aflat la locul potrivit, a profitat reluand sec balonul in plasa.

Jocul s-a mai echilibrat dupa deschiderea scorului, ardelenii facand usor pasul inapoi in incercarea de a proteja avantajul minim si a nu-si asuma prea multe riscuri. Chiar daca s-a jucat in goana pentru fiecare minge, meciul nu a avut cursivitate, fiind intrerupt deseori de faulturile repetate de ambele parti. N-au lipsit nici intrarile dure la minge, Sebastian Coltescu impartind pe parcursul primei reprize sase cartonase galbene.

Muresenii au continuat presiunea la poarta adversa si in repriza secunda. Astafei a fost aproape de gol in minutul 55, insa Cernea a retinut miraculos de la picioarele lui, pentru ca la cateva minute distanta Didi sa suteze la o palma de poarta.

Misiunea oaspetilor a devenit mai usoara din minutul 81, cand Epaminonda Nicu a primit al doilea cartonas galben, dupa ce-l vazuse pe primul in prima repriza, si a fost eliminat. Cu un om in plus pe teren, FCM Tg. Mures a atacat cu mai multa lejeritate, iar in minutul 84 Astafei a trecut din nou pe langa gol, dupa ce sutul sau a fost deviat in ultima clipa de Cernea.

Unirea Urziceni: 77. Cernea – 24. Homei, 16. Nicu, 24. Mera, 5. Lupu – 8. Paduretu (22. Scarlatescu ’62), 6. Muzac, 32. Apostol (9. Mihalcea ’27), 25. Onicas, 31. Senin (20. Tosca ’85) -15. Rusescu. Antrenor: Marian Pana.

FCM Târgu Mures
: 30. Stetca – 15. Rus, 33. Fernandes, 17. Iencsi, 32. Topici – 83. Vasilache, 19. Fl. Dan, 90. Issa Ba, 6. Astafei – 10. Didi (9. Ruiz ’75), 80. Zaharia (8. Vîrtic ’82). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

Cartonase galbene: Apostol ’24, Paduretu ’27, Nicu ’42, ’81, Cernea ’61, Onicas ’73 / Topici ’31, Rus ’45, Vasilache ’76, Iencsi ’90+4

Cartonas rosu: Nicu ’81

Arbitri: Sebastian Coltescu (central) – Cristian Nica, Sebastian Stoianov (asistenti) – Mihai Ene (rezerva).

Observatori: Valeriu Ionita, Pavel Peniu.

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 04/03/2011, in FCM Tg. Mures, Fotbal, Liga 1, Unirea Urziceni and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu