Timisoara a remizat cu Berna la primul amical

FC Timisoara a incheiat la egalitate, scor 0-0, prima partida amicala disputata in stagiul de pregatire spaniol de la Marbella, impotriva formatiei elvetiene Young Boys Berna.

Noile achizitii ale timisorenilor, Ricketts si Lavecchia au fost foarte activi in prima repriza a meciului, cand au reusit sa-si creeze destule ocazii de a marca. Cea mai mare ratare a fost insa cea din minutul 37, cand Iulian Tames a ratat un penalty obtinut de Helder. Tot in prima jumatate a meciului, timisorenii si-au trecut in cont prima bara, la lovitura de cap a lui Cisovsky din minutul 39.

A doua bara a echipei de pe Bega a venit cu trei minute inainte de finalul timpului regulamentar din gheata lui Matei, care in actiunea sa de atac a driblat chiar si portarul. Mingea a sarit apoi la Axente, care nu a gasit cadrul portii.

Timisoara a inceput cu Pantilimon, Luchin Cisovsky, Scutaru, Rocha, Helder, Alexa, Tames, Lavecchia, Goga si Ricketts.Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat Burca, Zicu, Matei, Krejic, Jitaru, Axente si Poparadu. Urmatorul meci amical al banatenilor este programat peste doua zile, impotriva polonezilor de la Lech Poznan.

Reclame

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 23/01/2011, in FC Timisoara, Fotbal and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: