CS Unirea Dej, invinsa in optimile Challenge Cup

Echipa de volei masculin CS Unirea Dej a fost invinsa cu 3-1 in partida tur din dubla mansa cu grecii de la EA Patron Lux, in optimile de finala ale Cupei Challenge.

Dupa calificarea istorica obtinuta luna trecuta in fata croatilor de la Mladost Zagreb, Unirea Dej nu a mai reusit un meci la fel de bun si cu grecii de la EA Patron Lux, pierzand partida de pe teren propriu disputata in Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca.

Elevii lui Victor Lazar si Tibor Szilagy au inceput foarte bine meciul, insa au cedat treptat teren si au pierdut la limita primul set, scro 25-23 in favoarea elenilor. Mai clara a fost desfasurarea celui de-al doilea set, incheiat tot cu victoria formatiei din Grecia, care nu s-a chinuit prea mult si si-a adjudecat setul cu 25-14.

In setul al treilea a avut loc tresarirea de orgoliu a dejenilor, decisi sa demonstreze ca nu au ajuns chiar fara munca in aceasta faza a competitiei europene. Primul punct al setului a fost castigat ca in fiecare set din acest meci de greci, insa ardeleii au revenit si au preluat conducerea avand avantaj pe tabela pe toata durata setului, iar la final castigand cu 25-21.

Din pacate pentru echipa din Romania, setul al patrulea a fost si ultimul al meciului, si asta pentru ca EA Patron Lux a avut un joc extraordinar de atac, dominandu-si cu autoritate adversarii. Scorul final, 25-20, a adus al treilea set castigat pentru oaspeti si implicit si victoria in acest meci, un rezultat meritat dupa aspectul intregului joc.

Pentru Unirea Dej ultima sansa ramane partida din Grecia, de la Patras, una extrem de dificila pentru formatia romana. Delegatia dejenilor va pleca spre Grecia luni dimineata cu autocarul, partida retur urmand sa aiba loc miercuri seara. Este pentru prima data cand Unirea Dej joaca meciul retur in deplasare, atat cu slovacii de la Humenne, cat si cu croatii de la Mladost Zagreb Unirea jucand al doilea meci pe teren propriu.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 07/01/2011, in Sporturi regionale, Volei and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: