CS Unirea Dej la prima victorie pe teren propriu

Echipa de volei masculin a Unirii Dej a înregistrat sâmbătă prima victorie pe teren propriu din acest sezon, după ce a învins cu 3-1 pe CSM Bucureşti în etapa a patra a Diviziei A1 la volei masculin.


Echipa antrenată de Victor Lazăr şi Tiberiu Szilagy s-a impus destul de uşor în primul set cu 25-19, însă a început dezastruos setul al doilea, revenind abia pe final. Totuşi formaţia bucureşteană a reuşit să se impună în prelungiri cu 27-25, egalând astfel situaţia le seturi.

Dejenii s-au răzbunat însă în setul 3, pe care l-au câştigat de o manieră categorică, scor 25-12, setul al patrulea şi ultimul fiind şi el la discreţia voleibaliştilor de pe Someş, care s-au impus cu 25-20.

Aşa cum era de aşteptat, campioana Remat Zalău n-a avut nicio emoţie pe teren propriu în această etapă cu Torpi Tg. Mureş, sălăjenii câştigând cu un 3-0 incontestabil după ce s-au impus în cele trei seturi cu 25-16, 25-13 şi 25-14. Acelaşi scor general 3-0 a fost obţinut şi de Tomis Constanţa la Baia Mare, unde meciul a fost însă mai strâns. Ştiinţa Explorări a cedat primul set la 24, pe al doilea la 23, iar în ultimul a clacat total şi a pierdut cu 25-16.

Cel mai dramatic meci a fost cel de la Bucureşti, dintre Dinamo şi Universitatea Cluj, scor 3-2. Dinamo a câştigat primul set cu 25-16, dar studenţii clujeni au revenit spectaculos şi au câştigat următoarele două seturi  cu acelaşi scor, 25-22, pentru a-l pierde apoi pe al patrulea cu 25-19. Ajunşi în tie-break, voleibaliştii clujeni n-au mai putut ţine pasul cu Dinamo, care s-a distanţat pe tabelă din start şi a câştigat la final cu 15-6.

În celelalte partide din etapa a patra din Divizia A1 la volei masculin, Steaua Bucureşti a învins acasă în patru seturi pe SCMU Craiova cu 3-1, iar VCM LPS Piatra Neamţ a câştigat în deplasare cu vecina LPS Suceava, scor 3-0.

În clasament conduce după această etapă Remat Zalău, cu 12 puncte, urmată de Dinamo Bucureşti şi Tomis Constanţa cu câte 11 puncte fiecare, despărţite de setaveraj. Urmează pe locurile 4 şi 5 U Cluj şi Unirea Dej, cu 8, respectiv 7 puncte.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 01/11/2010, in Fără categorie and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Unirea DEJ e echipa mea de suflet. Ca atare ma bucura mult succesul obtinut in dauna echipei din Bucuresti. Felicitari baieti!

  1. Pingback: CS Unirea Dej la prima victorie pe teren propriu - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: