Amical la Bistriţa între Gloria şi U Cluj

Gloria Bistriţa va susţine un meci amical cu colega din primul eşalon, Universitatea Cluj, meci ocazionat de pauza competiţională provocată de partida naţionalei României cu Franţa din preliminariile Campionatului European de fotbal din 2012.


Meciul va avea loc vineri, 8 octombrie de la ora 18:00, preţul biletelor fiind de 5 lei în oricare sector al tribunelor. Echipele antrenate de Marian Pană şi Laurenţiu Reghecampf încearcă prin acest meci de pregătire să nu-şi iasă din ritmul competiţional, o pauză de două săptămâni putând afecta nu doar forma fizică, dar şi puterea de concentrare a fotbaliştilor.

Cele două prim-divizionare s-au mai întâlnit în meci direct în acest sezon, chiar în etapa a şaptea, pe 10 septembrie clujenii impunându-se pe teren propriu cu 2-1. Golurile clujenilor au fost înscrise atunci de Claudiu Niculescu şi Habib Balde, pentru bistriţeni marcând Ribeiro Moraes.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 03/10/2010, in Fotbal, Gloria Bistrita, Sporturi regionale, U Cluj and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: