Hanescu invinge in primul meci pe Endara. Romania – Ecuador 1-0

Victor Hanescu a adus primul punct al Romaniei in barajul cu Ecuador pentru calificarea la Cupa Mondiala, dupa ce l-a invins in trei seturi pe Ivan Endara, cu acelasi scor 6-2 in fiecare set. Pentru Romania urmeaza meciul de simplu dintre Adrian Ungur si Giovani Lapentti iar maine partida de dublu.

Hanescu a avut parte de un meci surprinzator de usor in fata lui Ivan Endara, in primul meci al barajului de Cupa Davis intre Romania si Ecuador. Dupa ce ecuadorianul a castigat primul game, fiind la serviciu, Hanescu si-a castigat serviciul si apoi a facut sec un break alb, aratandu-si inca de la inceput superioritatea.

Urmatorul game a fost castigat iar de Endara,a cesta fiind si ultimul castigat de ecuadorian in primul set, adjudecat cu un categoric 6-2 de Hanescu. Al doilea set a debutat cu un break spectaculos a romanului, care a dominat clar meciul, destabilizandu-si adversarul cu superbe ruperi de ritm. Un al doilea break al lui Hanescu a facut ca si drumul spre castigarea setului 2 sa fie la fel de usor.

Al treilea set al meciului a inceput sub semnul echilibrului. Fiecare jucator a castigat primele doua game-uri in care s-a aflat la serviciu pentru ca Hanescu sa rupa iar ritmul si sa fac primul break pentru 4-2. Tenismenul roman a castigat apoi usor serviciul sau, pentru ca al doilea break sa fie reusit in urma celui mai lung game al meciului, unul in care Hanescu a avut de sapte ori avantaj pe serviciul ecuadorianului.

Setul 3 s-a incheiat cu acelasi 6-2, parca batut in cuie in meciul dintre cei doi, si a adus primul punct al Romaniei in barajul cu Ecuador de la Bucuresti.

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 17/09/2010, in Tenis and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: