Victorie chinuita a Stelei cu Gaz Metan

Steaua a castigat cu greu partida cu Gaz Metan Medias de pe teren propriu, dupa un joc slab al ros-albastrilor. Bogdan Stancu a deschis scorul dupa pauza, iar Kapetanos a majorat diferenta din penalty.

Partida dintre Steaua si Gaz Metan Medias din Ghencea nu a fost una de un nivel tehnic ridicat, meciul fiind mai degraba anost si fara prea multe realizari.

Stelistii au dominat teritorial si la capitolul posesie, dar, cu toate acestea, nu au izbutit prea multe atacuri periculoase. Majoritatea fazelor de atac ale ros-albastrilor s-au oprit in marginea careului advers, sau au aratat probleme mari la finalizare.

De cealalta parte, realizarile au fost si mai putine, mediesenii fiind mai mult concentrati pe faza defensiva. Doar o actiune care nu anunta mare lucru s-a dovedit a fi cea mai mare ocazie a meciului. In minutul 14 o centrare la intamplare a lui Hoban de pe dreapta a luat o traiectorie ciudata si a cazut pe transversala portii lui Tatarusanu.

Deschiderea scorului a venit dupa pauza. In minutul 63 Kapetanos a scos o lovitura libera dupa un fault facut de Akaky, Tanase a sarit la deruta peste minge si l-a lasat pe Stancu sa execute, mingea sutata de acesta si deviata usor de zid intrand in poarta cu toate eforturile lui Buchta de a respinge.

Al doilea gol al Stelei a venit in minutul 79. Acelasi Akaky l-a faultat pe Kapetanos, dar de aceasta data in careul Mediasului. Tot Kapetanos a executat lovitura de la 11 metri, imparabil, portarul gazarilor nereusind sa intervina, desi ghicise coltul.

Putea sa fie 3-0 pentru Steaua in minutul 97, cand Zaharia a trimis in incercarea de a respinge milimetric pe langa propria poarta o centrare de pe stanga a lui Surdu.

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 21/03/2010, in Fotbal, Gaz Metan Medias, Liga 1, Steaua and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu