Final incendiar la volei masculin

Situatia este cât se poate de strânsa la vârful clasamentului Diviziei A1 la volei masculin. Cu doar doua etape înaintea finalului regulat, lupta este acerba pentru accederea în grupa primelor patru echipe, care vor merge mai departe în play-off.

Dupa încheierea tuturor meciurilor din etapa 20, CVM Tomis Constanta a revenit pe prima pozitie a clasamentului, gratie rezultatelor negative înregistrate de Stiinta Explorari Baia Mare, învinsa cu 3-1 la Zalau si aflata pe 2, si esecului înregistrat de Dinamo Bucuresti la Dej, cu Unirea, scor 3-0.

Dupa 20 de partide disputate pâna acum în acest sezon situatia se prezinta în felul urmator: Tomis Constanta are 36 de puncte si un golaveraj de 2,57, fiind urmata de Baia Mare cu 35 de puncte si un setaveraj de 2,33. Pe locul 3 este Dinamo, tot cu 35 de puncte dar setaveraj de 2,27, iar Remat Zalau si Unirea Dej se afla pe locurile 4, respectiv 5, cu câte 34 de puncte fiecare, zalauanii având setaveraj de 2,28, în timp ce echipa de pe Somes are un setaveraj de 1,95.

Urmatoarea etapa poate sa clarifice cât de cât lucrurile în privinta primelor patru echipe clasate. Derby-ul rundei se anunta a fi meciul de la Baia Mare, Stiinta urmând sa primeasca vizita Unirii Dej. Tomis Constanta va face deplasarea la Cluj, unde va juca cu Universitatea, iar Dinamo va juca pe teren propriu cu VCM Piatra Neamt. Rematul câstiga din start cu 3-0 partida cu CVM Brasov, având în vedere ca brasovenii s-au retras din campionat. Daca Unirea Dej se va impune la Baia Mare, va ramâne la egalitate de puncte cu Remat Zalau, însa va pastra setaverajul inferior, indiferent de scor. Cele doua echipe ar putea urca în clasament si daca Dinamo va pierde meciul de la Bucuresti cu cei din Piatra Neamt, lucru putin probabil.

În ultima etapa vine rândul Unirii Dej sa câstige din oficiu partida cu CVM Brasov, în timp ce Stiinta Explorari Baia Mare se va deplasa la Piatra Neamt. Rematul va avea un meci usor pe teren propriu cu Torpi Târgu Mures, iar derby-ul etapei va fi întâlnirea dintre Tomis si Dinamo ce se va disputa la Constanta.

Reclame

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 13/03/2010, in Volei and tagged . Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. Fata mea, ce rezultate dai tu aici? Baia Mare a pierdut acasa cu Dejul, iar Dinamo a batut Municipalul la Bucuresti. Buna dimineata!

  2. Buna Irina,

    De putin timp fac parte dintre sustinatorii echipei de volei Unirea Dej si as vrea sa merg la meciurile din playoff de la Sala Sporturilor. Daca ar fi posibil, ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai spune daca intrarea e libera si daca ar trebui sa mai stiu ceva inainte sa ma avant de una singura pana la Dej. Multumesc fain!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: