Gloria s-a impus la Alba Iulia

Gloria Bistrita a castigat partida din deplasare de la Alba Iulia, invingand cu 2-1. Scorul a fost deschis de gazde in minutul 2, Gloria a revenit la cateva minute, iar Coroian a adus victoria in minutul 80.

Se poate spune ca meciul a inceput cu scorul de 1-0 pentru gazde, dupa ce Rade Veljovic a deschis scorul in favoarea Unirii Alba Iulia chiar in minutul al doilea.

Insa avantajul Unirii n-a rezistat decat cateva minute, Moraes egaland foarte repede pentru Gloria Bistrita.

Din acel moment, defensivele celor doua echipe au inceput sa acorde mai multa atentie meciului si fazele de poarta, chiar daca au fost in numar destul de mare, nu au prezentat o la fel de mare periculozitate.

Unirea a dominat in amre parte prima repriza, fazele de presiune prelungita ale gazdelor alternand cu contraatacuri rapide ale bistritenilor, dar pana [la pauza niciuna dintre echipe n-a mai marcat.

Dupa pauza, cele doua echipe au incercat sa se impuna la mijlocul terenului, pentru a pune presiune pe careul advers, ceea ce a dus la un joc confuz in mare parte, fara prea multea realizari de cele doua parti.

Minutele de final, insa, au fost la discretia bistritenilor. Unirea a cazut fizic si a lasat tot mai multe spatii in defensiva, numai bune pentru Coroian, care a reusit sa inscrie in minutul 81, aducand astfel victoria Glorie la Alba Iulia.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 26/02/2010, in Fotbal, Gloria Bistrita, Liga 1, Sporturi regionale and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: