Timisoara a scos un punct la Bistrita

Gloria Bistrita a terminat printr-o remiza alba partida de pe teren propriu cu FC Timisoara, meci pe care ardelenii l-au dominat, mai ales in prima repriza. Timsiorenii n-au reusit sa pericliteze decat in rare ocazii poarta Gloriei

Desi anunta inainte de debutul returului ca are ca tinta titlul in acest sezon, FC Timisoara s-a chinuit la Bistrita cu Gloria, echipa care a dominat in mare parte jocul aratan o pofta mare de fotbal.

Principalul motor al bistritenilor a fost brazilianul Moraes, care s-a dovedit o achizite excelenta a echipei ardelene in pauza competitionala de iarna. Moraes a fost la baza tuturor fazelor periculoase ale bistritenilor, iar acestea nu au fost putine.

Daca de cealalta parte in prima repriza se pot retine doar trei faze, o ocazie a lui Parks in startul meciului si doua ale lui Luchin si Magera pe final de repriza, de partea bistritenilor ocaziile s-au tinut lant.

Insa niciuna dintre acestea n-a reusit sa produca modificari pe tabela de marcaj a stadionulu din Bistrita. Nici in repriza secunda nu s-au marcat goluri, desi oportunitati de a marca au fost de ambele parti.

Timisoara a reusit sa echilibreze usor jocul si sa apara mai mult in jumatatea adversa si in preajma portii lui Albut, dar fara sa suteze periculos pe spatiul portii. Nervii si-au facut si ei aparitia in minutele de final, cand centralul intalnirii a impartit mai multe cartonase galbene.

Gloria Bistrita: 22. Albut – 20. Homei, 4. V. Nastase, 3. Ciuca, 5. Velcovici -7. Coroian, 6. Muresan, – 24. Hora (9. Keita ’68), 30. Bajenanu (2. C. Petre ’79), 11. Ze Rui (17. Saceanu ’90+3) – 10. Moraes. Antrenor: Marius Sumudica.

FC Timisoara: 29. Pantilimon – 2. Bonfim, 16. Luchin, 6. Nibombe, 8. Sepsi – 5. Alexa – 26. Chiacu (55. Bourceanu ’56), 25. Kozak (33. Mejia ’61), 21. Goga – 10. Parks (20. Cl. Ionescu ’70), 17. Magera. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 21/02/2010, in Fotbal and tagged , , , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. Timisoara are un lot mai slab prin plecarea Karamienilor, dar si Bistrita e mai puternica decat in retur. Un rezultat asteptat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: