Brasovul incepe returul cu victorie

FC Brasov a castigat cu 2-1 partida de pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia, reusind sa intoarca rezultatul de pe tabela dupa ce scorul a fost deschis de Cristea. Zaharia, dupa trei minute, si Sburlea in minutul 85 au marcat cele doua goluri ale brasovenilor.

Fara nicio victorie in deplasare in turul campionatului, Unirea Alba Iulia a fost aproape de a produce surpriza in prima etapa a returului la Brasov, unde ambele echipe au aratat un fotbal frumos, spectaculos disputat pe o vreme superba.

Elevii lui Viorel Moldovan au dominat inceputul de meci, reusind sa tina in sah formatia din Alba Iulia, insa deschiderea de scor a venit surprinzator din partea oaspetilor in minutul 26, in urma unei centrari de pe dreapta reluata cu latul in plasa de Calin Cristea.

Avantajul Unirii n-a rezistat decat trei minute, pana in minutul 29, cand Dorel Zaharia, unul dintre cei mai buni jucatori ai meciului, a restabilit egalitatea in urma unui contraatac. Prima repriza se putea incheia cu Brasovul in avantaj, daca Robert Ilyes n-ar fi luftat singur in careul advers, cand n-a reusit sa trimita cu capul pe poarta.

A doua repriza a fost chiar si mai frumoasa, cu multe suturi spre cele doua porti si faze de atac spectaculoase de ambele parti. S-au consemnat si doua debuturi in cele doua formatii, Landauri la Brasov si Enzo Bruno la Unirea, acesta din urma fiind autorul catorva faze de exceptie.

Cu cinci minute inainte de final, Zaharia, aflat intr-o forma de invidiat, a gasit din nou o pasa inteligenta spre Sburlea in gura portii, acesta impingand pana la urma mingea in plasa pentru 2-1, scor nedrept pentru cei din Alba Iulia, care ar fi meritat un punct din aceasta partida.

FC Brasov: 32. Minca – 25. Stancu, 4. Abrudan, 55. N. Diogo, 3. Ezequias – 14. Roman (18. Cristescu ’77),10. Ilyes (24. Landauri ’72), 8. N. Grigore, 7. C. Munteanu, 11. Zaharia, 9. Hadnagy (21. Sburlea ’58). Antrenor: Viorel Moldovan.

Unirea Alba Iulia: 12. Cernea – 6. S. Radoi, 13. Vujadinovici (2. Poverlovici ’46), 3. De Sousa, 23. Bucurica – 20. Olah, 19. Fl. Dan (11. Enzo ’71), 5. Dîlbea, 14. C. Cristea – 9. Veljovici (17. Balan ’81), 33. N. Jovanovici. Antrenor: Adrian Falub.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 21/02/2010, in Fotbal and tagged , , , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. Brasovul a inceput cu dreptul pentru o viitoare participare in Liga Europa. Bravo lor, sunt echipa serioasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: