Unirea Urziceni – Poli Iasi 2-0

Unirea Urziceni a incheiat turul sezonului cu o victorie, scor 2-0, impotriva Politehnicii Iasi, rezultat ce plaseaza campioana Romaniei pe pozitia a doua a clasamentului, dupa CFR Cluj

La 3 grade sub temperatura de inghet, Unirea Urziceni si Poli Iasi au practicat in ultimul meci al turului de campionat un fotbal la fel de inghetat ca temperatura de afara, jucatorii celor doua echipe miscandu-se greu in teren in astfel de conditii meteorologice.

Din prima repriza nu se pot retine decat patru faze, cate doua de fiecare parte. Iesenii au inceput meciul cu o ocazie a lui Bujor din pasa lui Cristi Constantin, a doua ocazie de gol a iesenilor venind in minutul 23, cand Vasile Maftei a respins excelent o centrare periculoasa de pe dreapta.

De cealalta parte, Bilasco, Frunza, Rusescu si Semedo au fost principalii protagonisti ai fazelor de atac ale Unirii, insa dominarea gazdelor a ramas sterila pana la pauza, desi Rusescu a trimis in minutul 34 la cativa centimetri de bara din pasa lui Frunza.

Partea a doua a intalnirii a fost ceva mai animata, aceasta aducand si golurile asteptate de putinii spectatori care au indurat gerul in tribune. Primul a venit la 20 de minute de la reluarea jocului, in urma unei faza fixe executata de Brandan de pe dreapta in fata portii, unde Bilasco s-a inaltat superb si a deviat in plasa.

Cel de-al doilea gol al ialomitenilor a venit cu 7 minute inainte de final si a purtat semnatura lui Semedo, fostul jucator al Stelei marcand cu un lob de senzatie in diagonala, peste Branet, surprins iesit dintre buturi de faza rapida de atac a Urziceniului.

Reclame

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 14/12/2009, in Fotbal and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: