FC Timisoara – Pandurii Tg. Jiu 1-0

FC Timisoara s-a impus cu 1-0 pe Dan Paltinisanu in fata celor de la Pandurii Tg, Jiu, golul banatenilor fiind marcat de Gigel Bucur in prima repriza. Meciul a fost unul slab, fara sare si piper, mai degraba plictisitor

Gorjenii n-au mai castigat un meci de noua etape si s-au dus la Timisoara in incercarea de a scoate macar un punct pe terenul liderului clasamentului, echipa pe val scapata si de grijile Europe League.

Meciul nu a fost atat de greu pentru Pandurii pe cat se astptau unii, dar nici prea usor pentru banateni cum se asteptau altii. Cu o asezare aglomerata in defensiva, elevii lui Ciobotariu au reusit sa inchida foarte bine culoarele de patrundere spre poarta lui Stanca, nelasandu-i pe timisoreni sa declanseze atacuri periculoase.

N-au putut face acelasi lucru si in minutul 12 cand gazdele au deschis scorul. Parks a ametit doi adversari pe stanga careului, a trimis in centru la Goga, acesta a sutat slab pe jos dar mingea a ajuns cu noroc la Gigel Bucur, singur la limita offside-ului. Acesta a sutat sec si a inscris fara mare efort.

Desi acesta trebuia sa fie momentul deschiderii jocului, partida a continuat sa ramana la fel de inchisa. Pandurii nu s-au hazardat in atac de frica sa nu lase spatii in aparare, iar banatenii au lasat-o mai moale fara sa insiste prea presant in careul advers.

Amorteala transmisa din teren in tribune a disparut abia la pauza, cand suporterii timisoreni au produs un moment emotionant. Acestia au afisat un baner dedicat eroilor Revolutiei din ’89 alaturi de zeci de bannere inscriptionate cu numele eroilor de acum 20 de ani.

Partea a doua a intalnirii a fost la fel de plictisitoare, cu rare faze de atac, majoritatea in contul timisorenilor, care au incercat pe cat i-au lasat adversarii sa joace fotbal. Spre final s-au lasat si banatenii pagubasi, fiind multumiti cu diferenta minima care le aduce cele 3 puncte cautate.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 08/12/2009, in Fotbal, Pandurii Tg. Jiu and tagged , , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Becali de la Steaua spune ca Timisoara castiga ajutata de arbitri. Responsabil: aparent onorabilul domn Chivorchian. Mai spune Gigi, dragul de el, ca si Jabba Iancu ar fi implicat in relatii necurate cu oameni din federatia de plâns a fotbalului autohton. Concluzia? Sa-i ia naiba pe toti coruptii din fotbalul nostru (aproape toti). Datorita lor fotbalul romanesc nu poate tine pasul cu echipele de afara.
    Probabil ca daca presa sportiva ar lua permanent atitudine si aici o includ si pe doamna Irina Maxim, ar exista o modalitate de a-i determina sa joace corect.

  2. Dar de ce ma mai mir de fotbal, cand la nivelul de varf al politicii, asupra presedintelui ales al tarii planeaza serioase si intemeiate temeri ca alegerile au fost fraudate grosolan. Cum e turcul si pistolul, spune un vechi proverb romanesc

  3. Cum e turcul si pistolul, dar mai potrivit ar fi ca pestele de la cap se impute. Pacat ca de la coada se curata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: