Ceahlaul Piatra Neamt – International Curtea de Arges 2-2

Ceahlaul Piatra Neamt a remizat pe teren propriu cu International Curtea de Arges, dupa ce a primit al doilea gol in ultimul minut regulamentar de joc. Pentru gazde au marcat Ferariu si Cebotaru, golurile oaspetilor apartinand lui Lazar si Voiculet

International Curtea de Arges si-a continuat parcursul bun in meciurile din deplasare si la Piatra Neamt, unde a deschis scorul inca din al doilea minut de joc prin Lazar, care a finalizat cu succes un contraatac ucigator al oaspetilor.

La doar un sfert de ora distanta, Ceahlaul a restabilit egalitatea prin Ferariu, care a executat exemplar o lovitura libera de pe linia careului mare, mingea sutata cu efect lovindu-se de transversala inainte de a intra in poarta, in timp ce portarul Popa a ramas tintuit pe linia portii.

O faza prelungita de atac a gazdelor in minutul 81 a adus golul care parea ca va aduce victoria Ceahlaului, dupa ce Cebotaru a finalizat cu un sut din prima, insa eforturile de revenire ale oaspetilor s-au concretizat cu cateva secunde inainte de expirarea timpului regulamentar de joc, cand Voiculet a inscris pentru 2-2 cu un sut in forta din afara careului.

International putea pleca chiar cu o victorie de la Piatra Neamt daca mingea sutata de Zagrean nu trecea milimetric pe langa poarta moldovenilor la ultima faza a meciului.

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 29/11/2009, in Fotbal and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: