Pandurii Tg. Jiu – Unirea Urziceni 0-0

Unirea Urziceni a obtinut doar un punct in deplasarea de la Tg. Jiu, o remiza alba cu Pandurii presarata de multi nervi in teren, tribune si pe bancile de rezerve

Partida dintre Pandurii si Unirea Urziceni a fost caracterizata mai mult prin tensiunea ridicata din teren dar si de pe bancile de rezerve ale celor doua echipe. Neavand pre multe de aratat in teren, cele doua echipe s-au rezumat sa comenteze aproape fiecare decizie de arbitraj, tonul fiind dat mai mult de Sorin Cartu si Dan Petrescu, antrenorii celor doua combatante.

Daca inainte de inceputul intalnirii, jucatorii Unirii Urziceni au fost intampinati de suporterii gorjeni cu urale, fiind aplaudati la scena deschisa in momentul incalzirii pentru victoria de senzatie cu Glasgow Rangers din Champions League, pe parcurs tensiunea din teren a ajuns si in tribune, unde spectatorii au huiduit zgomotos deciziile lui Augustus Constantin.

Jumatatea primei reprize a fost marcata si de un eveniment mai neplacut care putea degenera. Sorin Cartu a fost scos din sarite de manifestarile lui Dan Petrescu pe marginea terenului, antrenorul Unirii fiind acuzat ca pune presiune pe brigada cavalerilor fluierului. Antrenorul Pandurilor si Mihai Stoica au fost aproape sa se ia la bataie in zona bancilor de rezerve.

Daca in prima parte a intalnirii fotbalul a fost in planul secund, cele doua formatii fiind mai preocpuate sa se apere si sa protesteze la orice decizie care li se parea gresita a arbitrului, partea secunda a adus mai mult fotbal, mai ales la poarta lui Stanca.

Gorjenii s-au retras treptat in defensiva, preferand sa apere cu dintii o remiza alba cu campioana Romaniei, in timp ce ialomitenii au presat continuu in jumatatea adversa in speranta ca vor gasi un culoar favorabil pentru a inscrie.

Insa nervii si oboseala acumulata au afectat concentrarea Unirii in fata portii gazdelor, eforturile disperate ale elevilor lui Dan Petrescu fiind sortite esecului., chiar daca din minutul 85 gazdele au evoluat in inferioritate numerica, Pacurar fiind eliminat pentru cumul de cartonase galbene.

Finalul de meci a fost si el caracterizat de manifestari dure ale oltenilor, Sorin Cartu aratand de nenumarate ori in prelungiri semne jignitoare la adresa arbitrului, tinand mainile ridicate ca si cum ar fi incatusate, facand astfel referire la tatal centralului, acuzat in dosarul „Mita pentru arbitri” de la Pitesti.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 25/10/2009, in Fotbal, Pandurii Tg. Jiu and tagged , , , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: