Timisoara a defilat spre optimile Cupei

vrsic

Antrenament cu public pentru Timisoara in fata celor 15.000 de spectatori si a Sanatatii Cluj, formatie de liga a treia care a plecat din Banat cu o caruta de goluri. Nu mai putin de sapte goluri au incasat clujenii, Vrsic, Magera si Parks marcand de doua ori, iar Dejan Rusic o data.

In fata unui public surprinzator de numeros, Timisoara s-a calificat fara nicio emotie in optimile Cupei Romaniei, dupa ce a invins echipa de liga a treia, Sanatatea Cluj.

Impresionati de cei aproape 15.000 de spectatori, elevii lui Ioan Ovidiu Sabau au controlat de la un capat la celalalt meciul cu „virusii verzi”, echipa care, in ciuda scorului zdrobitor, a avut o evolutie laudabila cu un joc placut si deschis.

Spre deosebire de alte echipe din esaloanele inferioare care se inchid in defensiva in momentul intalnirii unor formatii participante in cupele europene, Sanatatea chiar a avut numeroase faze de atac si ocazii de gol, reusind sa si trimita mingea in bara in minutul 58.

Insa, in acel moment era deja 3-0 dupa golurile lui Vrsic, care a deschis scorul, si dubla lui Maera din prima partea a intalinrii. Pentru Timisoreni au mai marcat Winston Parks si Vrsic pentru a doua oara in minutul 69, acesta ducand scorul la 5-0 pentru banateni.

Pentru ca setul la zero sa fie complet, Winston Parks a completat grupul celor care au marcat doua goluri si a inscris si el pentru a doua oara cu 5 minute inainte de final. Scorul final a fost stabilit de Balasz Borbely in minutul 86. Jucatorul meciului a fost desemnat Dar Vrsic de catre jurnalistii prezenti la masa presei stadionului Dan Paltinisanu.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 23/09/2009, in Fotbal and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: