Craiova a fost invinsa de Swindon Town

U Craiova a inregistrat prima infrangere in stagiul de pregatire din Austria, pierzand la limita, scor 1-0, in fata echipei din liga a treia engleza, Swindon Town.

Dupa victoria cu 3-2 in fata formatiei engleze Notts County, Universitatea Craiova a intalnit o alta echipa din Anglia, intr-un al treilea amical disputat in Austria, adversara fiind echipa de liga a 3-a, Swindon Town.

Desi diferenta de valoare dintre cele doua combatante nu trebuia sa le puna probleme oltenilor, englezii au reusit surpriza si au deschis scorul dupa un sfert de ora de joc, in urma unui corner reluat cu capul in plasa portii aparata de Silviu Lung jr.

Daniel Mogosanu a inceput meciul cu o surpriza, Julius Wobay fiind titularizat pe postul de fundas stanga, pe care a mai jucat la nationala tarii sale, Sierra Leone. Atacantul leonez a jucat doar 45 de minute fiind inlocuit la pauza cu Barboianu.

Craiova a inceput cu urmatoarea formula: Lung – Dananae, Gaman, Barbu, Wobay – Prepelita, Nicolae, Dilevski, M. Costea – Dina, Baird, in repriza secunda intrand si Dorel Stoica sau Vali Badea.

Oltenii au trecut de cinci ori pe langa golul egalizator, insa Phil Smith, portarul lui Swindon, a facut minuni intre buturi, scotand pe rand suturile lui Dina, Dananae sau Mihai Costea. Dina a reusit chiar sa marcheze in minutul 76, insa golul nu a fost validat din cauza unei pozitii de ofsaid.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 15/07/2009, in Fotbal, U Craiova and tagged , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: