Gabriela Dragoi termina pe 5 la barna

Romania a incheiat concursul de gimnastica de la Jocurile Olimpice de la Beijing prin Gabriela Dragoi, care a terminat pe pozitia a 5-a finala de la barna.

Calificata in finala de la barna cu a opta nota in calificari, Gabriela intrat a doua in ultimul act pe „puntea suspinelor” . Dupa o evolutie frumoasa, cu usoare dezechilibrari la anumite alemente acrobatice, gimnasta din Romania a primit doar nota 15.625, o nota mica fata de exercitiul prezentat si in comparatie cu evolutia celorlalte concurente.

Insa, specialistii din gimnastica si fanii acestui sport s-au obisnuit ca la aceste Jocuri Olimpice gimnastii din Romania sa fie dezavantajati de arbitraj, mai ales in concursul fetelor.

Pentru Gabriela este o performanta extraordinara aceasta clasare la prima sa finala internationala intr-o competitie individuala, ea mai castigand alaturi de colegele sale medalia de bronz in concursul pe echipe.

Pe primele doua pozitii ale podiumului s-au clasat gimnastele din America Shawn Johnson(16.225) si Nastia Liukin(16.025), medalia de bronz revenindu-i reprezentantei Chinei, Fei Cheng(15.950).

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 19/08/2008, in Gimnastica and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: