Rulmentul pierde mansa tur cu Larvik in finala Cupei Cupelor

Larvik a inceput meciul in forta conducand la jumatatea primei reprize chiar si cu 4 goluri diferenta (10-6), dar elevele Marianei Tarca au reusit sa echilibreze partida, egaland pana la pauza, scor 13-13.

Cele mai bune jucatoare ale Rulmentului in prima repriza au fost Cristina Neagu, aceasta reusind 5 goluri, dintre care 2 fiind marcate din lovitura de la 7 metri si Natalia Spirova, portarul formatiei brasovene, care si-a salvat echipa in cateva situatii dificile.

Repriza secunda a inceput pe nota de dominare a gazdelor, norvegiencele reusind sa se desprinda la cinci goluri diferenta (19-14), surprinzand echipa romaneasca pe contra-atac.

Ratarile romancelor si apararea extrem de agresiva si sigura a gazdelor, plus evolutia extraordinara a portaritei Lene Rantala , au facut ca Rulmentul sa se piarda la jumatatea reprizei, dominatia nordicelor fiind evidenta, brasovencele inscriind doar 2 goluri in 20 de minute, unul dintre ele fiind marcat de la 7 metri.

Dupa ce norvegiencele au urcat diferenta de pe tabela la sapte goluri, Rulmentul a reusit in inferioritate numerica sa inscrie 3 goluri consecutive, aducand scorul la 23-19.

Scorul final, 25-21, reflecta situatia existenta in teren, dar nu spulbera sperantele romancelor de a castiga trofeul.

Returul finalei va avea loc peste o saptamana la Brasov, Rulmentul jucand acasa cu trofeul pe masa.

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 18/05/2008, in Handbal and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu