Argint si bronz pentru Romania la Europenele de kaiac-canoe

Echipajul romanesc de C4 masculin format din Iosif Chirila, Andrei Cuculici, Florin Mironcic si Catalin Costache a obtinut medalia de argint la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Milano, Italia, in proba de canoe 4, pe distanta de 1000 de metri cu timpul de 3:24.559. Sportivii romani au fost la o secunda de medalia de aur (3:23.386), castigata de echipajul din Belarus, pe locul al treilea clasandu-se Polonia.

La feminin, echipajul de kaiac dublu al Romaniei, format din Alina Chirila si Lidia Talpa a obtinut medalia de bronz pe distanta de 1000 de metri, ajungand la linia de finis in 3:49.932, pe locul al treilea dupa echipajele din Ungaria si Polonia.

Din pacate, echipajul de kaiac 4 masculin avandu-i in componenta pe Ionut Anghel, Lehel Ercsei, Stefan Vasile si Florean Mada, a incheiat finala de 500 de metri abia pe pozitia a patra, pe primele trei locuri ajungand echipajele din Slovacia, Ungaria si Belarus.

La proba de canoe dublu masculin pe distanta de 1000 de metri, Romania a ocupat doar pozitia a sasea, Constantin Ciprian Popa si Niculae Flocea nereusind sa obtina medalii la aceste Campionate Europene.

Anunțuri

About Irina Maxim

Jurnalist

Posted on 17/05/2008, in Alte sporturi and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: